Διαδήλωση κατά των μέτρων, των μασκών και των εμβολίων για τον κορωναϊό στη Βαρσοβία

Οι άνθρωποι συμμετέχουν στην πορεία «Τερματισμός της πανδημίας» στο κέντρο της Βαρσοβίας της Πολωνίας, στις 12 Σεπτεμβρίου 2020. Οι άνθρωποι διαδηλώνουν ενάντια στους περιορισμούς που θέσπισε η πολωνική κυβέρνηση σχετικά με την εξάπλωση της πανδημίας νόσου COVID-19 που προκαλείται από το SARS- Κορωναϊός CoV-2. EPA / LESZEK SZYMANSKI POLAND OUT
Πολλές εκατοντάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα στη Βαρσοβία, διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση της Πολωνίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας της Covid-19.

Η διαδήλωση, υπό το σύνθημα «Να τελειώνουμε με την πανδημία, φτάνουν τα ψέματα», οργανώθηκε από το κίνημα Stop-NOP που διαφωνεί με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των πολιτών. Οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν έξω από το κοινοβούλιο και περνώντας από το κέντρο της πόλης, πρόκειται να κάνουν πορεία μέχρι την έδρα της δημόσιας τηλεόρασης TVP, που την κατηγορούν ότι μεταδίδει ψευδείς ειδήσεις για την πανδημία.

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα όπως «Φτάνει με τις μάσκες» ή «Ελευθερία, ελευθερία» και κρατούσαν πλακάτ στα οποία έγραφαν «Στη φυλακή ο Μπιλ Γκέιτς» ή «Ο ιός της προπαγάνδας». Ζήτησαν την παραίτηση της κυβέρνησης, διακηρύσσοντας ότι δεν θα αποδεχθούν μια νέα καραντίνα.
Οι συμμετέχοντες τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ανθρώπων που πέθαναν «επειδή μπλοκαρίστηκαν οι υπηρεσίες υγείας» λόγω της πανδημίας, όπως υποστηρίζουν.

Με βάση τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας της Πολωνίας, στη χώρα έχουν μολυνθεί από τον SARS-CoV-2 73.650 άνθρωποι και οι 2.182 από αυτούς πέθαναν.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλα τα θέματα από τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες από AFP μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ / Φ.Γ.
Βαρσοβία, Πολωνία

Η 11η Σεπτεμβρίου που άλλαξε τον κόσμο: 19 χρόνια μετά στο σημείο μηδέν της Νέας Υόρκης

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required