Χανιά: Ξυλοδαρμός καθηγητή από γονέα γιατί ζήτησε να φορέσει μάσκα στο παιδί του [video]

File Photo: Η χρήση μάσκας στο πλαίσιο των μέτρων για την πανδημία είναι “εργαλείο” προστασίας, υποστηρίζουν οι ειδικοί. Φωτογραφία via amna.gr (ΑΠΕ_ΜΠΕ)
Ξυλοδαρμό καθηγητή από γονέα μαθητή σε γυμνάσιο πρώην περιαστικού δήμου των Χανίων, καταγγέλλει ο Σύλλογος εκπαιδευτικών του σχολείου.

Το θλιβερό περιστατικό συνέβη στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου.

Το περιστατικό συνέβη στην είσοδο του σχολείου, όταν μαθητής, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, πήγε να μπει στο σχολείο χωρίς να φοράει μάσκα, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Διδασκόντων του γυμνασίου.

Ο εκπαιδευτικός, που ήταν στην πόρτα του σχολείου, ζήτησε από τον γονέα να φορέσει μάσκα το παιδί για να μπει στον χώρο. Ο γονέας αρνήθηκε και επιτέθηκε στον καθηγητή, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει η καταγγελία του Συλλόγου Διαδασκόντων 2ου Γυμνασίου Ελ. Βενιζέλου:

«Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλει και καταδικάζει την αναίτια και βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας, η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό. Συνεπεία του άνωθεν συμβάντος, ο συνάδελφος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας δε θα ανεχθεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει τα μέλη του με κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Με πληροφορίες από ΕΡΤ Χανίων-Ρεπορτάζ: Π. Χουλάκης

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Ενθαρρυντικές οι πρώτες ενδείξεις από το άνοιγμα των σχολείων, λέει ο Πέτσας

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal