Αθωώθηκαν όλοι από την κατηγορία χειραγώγησης αγώνα Ολυμπιακού – Ατρομήτου

File Photo: Τα γραφεία της ΕΠΟ. amna_news




Την απαλλαγή των ΠΑΕ Ολυμπιακού και Ατρόμητου και των μεγαλομετόχων τους, Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιώργου Σπανού αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την κατηγορία χειραγώγησης του αγώνα των δύο ομάδων στις 5 Φεβρουαρίου 2015.

Αθώοι επίσης κρίθηκαν ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αριστείδης Σταθόπουλος, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΟ Νίκος Προύντζος, ο προπονητής Σα Πίντο, ο πρώην διοικητικός παράγων του Ατρομήτου Γιάννης Αγγελόπουλος, οι πρώην διαιτητές Ηλίας Σπάθας, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Κώστας Ιωαννίδης, Απόστολος Αμπάρκιολης και τα πρώην μέλη της ΚΕΔ, Γιώργος Δούρος, Θανάσης Μπριάκος. Για τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή και τον πρώην νομικό της σύμβουλο, Θόδωρο Κουρίδη, κρίθηκε απαράδεκτη η δίωξη.

Η υπόθεση πάντως παραμένει ανοιχτή σε ποινικό επίπεδο τόσο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και για ακόμη 27 πρόσωπα που κατηγορούνται για αλλοίωση αποτελεσμάτων και σύσταση συμμορίας. Η δίκη αυτή συνεχίζεται κανονικά στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ,
Κύπρος Λευκωσία

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

 

Μπάγερν uber alles με ήρωα τον Χάβι Μαρτίνεθ: Σε ένα επεισοδιακό κέρδισε την Σεβίλη στην παράταση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: