Από καυγάδες έως θερμά επεισόδια μέσα στα λεωφορεία για τις μάσκες [video]

File Photo: Φορώντας μάσκα μέσα σε συρμό του Μετρό. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ
Την κατάσταση που επικρατεί καθημερινά στα λεωφορεία που κινούνται στους δρόμους της Αθήνας περιέγραψε ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ Μιχάλης Σιορίκης, σημειώνοντας ότι συχνά σημειώνονται επεισόδια ανάμεσα στους επιβάτες για τη χρήση της μάσκας.

«Οι αποστάσεις δεν είναι δυνατόν να τηρηθούν. Υπάρχουν μεμονωμένα περιστατικά με επιβάτες που δεν φορούν μάσκες ή είναι αρνητές της μάσκας και υπάρχουν επεισόδια» είπε ο κ. Σιορίκης στον ΘΕΜΑ 104,6. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι «οι περισσότεροι φορούν μάσκες».

Χθες, Τρίτη, ανέφερε «είδαμε μια μείωση στον συνωστισμό με τη σταδιακή προσέλευση των πολιτών στην εργασία τους». είπε ο κ. Σιορίκης και στάθηκε στην έλλειψη λεωφορείων. «Από τα 1250 που θα έπρεπε να κυκλοφορούν χθες είχαμε 1050 ενώ το 10% του συγκοινωνιακού έργου ήταν από το φιλότιμο των εργαζομένων που εργάστηκαν στο ρεπό τους» πρόσθεσε.

Ένα από τα περιστατικό μέσα σε λεωφορείο, με επιβάτες που ξεκίνησαν να λογοφέρουν για τη μη χρήσης μάσκας αλλά στη συνέχεια έφθασαν ένα βήμα πριν από το θερμό επεισόδιο δημοσιοποίησε η κάμερα του MEGA.

Ο ηλικιωμένος κύριος προσπάθησε να κατεβάσει με τη βία μία γυναίκα που καθόταν ακριβώς από πίσω του χωρίς να φορά μάσκα ενώ εκείνη από την πλευρά της επέμενε ότι δεν υπάρχει κορωνοϊος κλπ.

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Με πληροφορίες από protothema.gr,  MegaTV

 

Τραγέλαφος: Τον έβγαλαν σηκωτό από λεωφορείο του ΟΑΣΑ γιατί δεν φορούσε μάσκα

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal