Απειλές εκδίκησης κατά Μπαχρέιν για τη συμφωνία με Ισραήλ από Ιρανούς “Φρουρούς Επανάστασης”: Καταδικάζει κι η Χεζμπολάχ

File photo: Ο πρόεδρος του Ιράν Χασσάν Ρουχανί. Νωρίτερα σήμερα εντονότατη ήταν η αντίδραση της Τεχεράνης στη συμφωνία μεταξύ Μπαχρέιν και Ισραήλ. EPA, PRESIDENT OFFICE HANDOUT




Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν ανακοίνωσαν σήμερα ότι το Μπαχρέιν θα βρεθεί αντιμέτωπο με τη “σκληρή εκδίκηση” του ίδιου του λαού του και των Παλαιστινίων για την κίνηση του αραβικού αυτού κράτους του Κόλπου να εξομαλύνει τις σχέσεις με το Ισραήλ.

“Ο επικεφαλής της κυβέρνησης του Μπαχρέιν θα πρέπει να περιμένει τη σκληρή εκδίκηση των Μουτζαχεντίν (Ισλαμιστών μαχητών) που έχει στόχο την απελευθέρωση της Κουντς (Ιερουσαλήμ) και του περήφανου μουσουλμανικού έθνους της αυτής της χώρας”, δήλωσαν οι Φρουροί της Επανάστασης σύμφωνα με την ανακοίνωση που ανάρτησαν στην ιστοσελίδα τους.

Παράλληλα, και η  σιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου ανακοίνωσε σήμερα ότι καταδικάζει έντονα την κίνηση του Μπαχρέιν να εξομαλύνει τις σχέσεις του με το Ισραήλ.

 

Με πληροφορίες από Reuters
Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΚΟΣΜΟ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Τουρκία και Ιράν ωρύονται για την απόφαση του Μπαχρέιν να εγκαθιδρύσει σχέσεις με το Ισραήλ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: