Ανεμοστρόβιλος χτύπησε την Ηλεία – Δέντρα καταπλάκωσαν και τραυμάτισαν τουρίστρια

File Photo: Κακοκαιρία ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

File Photo: Συνεφιασμένος ουρανός στο Ναύπλιο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Σε εξέλιξη είναι τα έντονα καιρικά φαινόμενα στη δυτική Ελλάδα, όπως είχε προειδοποιήσει με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού η ΕΜΥ. Στην Ηλεία, ανεμοστρόβιλος προκάλεσε τα ξημερώματα το ξερίζωμα δέντρων και τον τραυματισμό μιας τουρίστριας.

Ειδικότερα, σε κάμπινγκ στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας, ο αέρας σάρωσε τον χώρο, σήκωσε τα πάντα και τραυμάτισε μια γυναίκα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 04.00 τα ξημερώματα, στον δήμο Ζαχάρω του νομού Ηλείας, ξέσπασε ξαφνικό μπουρίνι και προκλήθηκε ανεμοστρόβιλος. Η Αγγλίδα τουρίστρια βρισκόταν στη σκηνή της όταν δύο πεύκα έπεσαν πάνω της και την καταπλάκωσαν. Η ίδια τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Στις σκηνές βρίσκονταν και άλλοι τουρίστες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε τροχόσπιτο όταν ξέσπασε η καταιγίδα προκειμένου να προφυλαχθούν, ωστόσο η Αγγλίδα προτίμησε να παραμείνει στη σκηνή της με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή της.

Με πληροφορίες από Έθνος, Τα Νέα

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από ΕΛΛΑΔΑ

Καταιγίδες στο Ιόνιο: Εν ισχύ έως τις πρώτες πρωινές ώρες το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: