Άλλοι 746 νεκροί και 42.347 κρούσματα σε 24 ώρες στις ΗΠΑ: Στις 188.579 τα θύματα

Αστυνομικοί περιπολούν δίπλα στην παραλία κατά τη διάρκεια καύσωνα εν μέσω πανδημίας κορωναϊού στην Venice Beach, Καλιφόρνια, ΗΠΑ, 05 Σεπτεμβρίου 2020. EPA / ETIENNE LAURENT




Τουλάχιστον 746 ασθενείς υπέκυψαν στην COVID-19 χθες Σάββατο στις ΗΠΑ, με τον απολογισμό της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα που υφίσταται μακράν το βαρύτερο πλήγμα στον κόσμο σε απόλυτα μεγέθη να φθάνει τους 188.579 νεκρούς, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, η οποία βασίζεται στις ανακοινώσεις των υγειονομικών αρχών των πολιτειών.

Παράλληλα, τα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 αυξήθηκαν κατά 42.347 χθες και έφθασαν τα 6,26 εκατομμύρια στο σύνολο, κατά το πρακτορείο.

Ειδικοί του πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον προειδοποίησαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι ο απολογισμός της πανδημίας ενδέχεται να έχει φθάσει τους 410.000 νεκρούς την 1η Ιανουαρίου 2021 -ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ-, και ότι ο ημερήσιος αριθμός θανάτων στη χώρα, ενδέχεται να φθάσει ακόμη και τους 3.000 τον Δεκέμβριο, καθώς αναμένεται η περίοδος της εποχικής γρίπης και μείωση του επιπέδου επαγρύπνησης από τους πολίτες.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΑΜΕΡΙΚΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες από Reuters μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Κάμαλα Χάρις για Τραμπ: Αναξιόπιστος για ό,τι αφορά ενδεχόμενο εμβόλιο κατά του COVID-19

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: