Ακυρώθηκε τελευταία στιγμή το ταξίδι Γεωργιάδη – Παπαθανάση στη Θεσσαλονίκη: Θα υποβληθούν σε τεστ κορωναϊού

File photo: Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σε σούπερ μάρκετ στην διάρκεια του πρώτου λοκντάουν. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας




Δεν θα συνοδεύσουν τελικά στη Θεσσαλονίκη τον πρωθυπουργό οι κ. Αδ Γεωργιάδης και Ν. Παπαθανάσης, καθώς θα τεθούν σε καραντίνα και θα υποβληθούν σε τεστ για κορωναϊό, αφού ένας ξένος επενδυτής με τον οποίο είχαν χθες συνεργασία στο υπουργείο βρέθηκε θετικός στον ιό.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Υπ. Ανάπτυξης:

«Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί».

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από ΣΧΟΛΙΑ – ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Economist τελειώνει το μύθο για το κοίτασμα στη Μαύρη Θάλασσα: Δεν δικαιολογεί τον ενθουσιασμό του Ερντογάν

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: