Αεροδρόμιο “Μακεδονία”: “Φρέναρε” την απογείωση αεροπλάνου για να μην κολλήσει κορωναϊό!

File photo: H πτήση πραγματοποιήθηκε τελικά με μισή ώρα καθυστέρηση. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ




Ένα παράδοξο γεγονός καταγράφηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, όταν επιβάτης πτήσης… φρέναρε την απογείωση για να μην κολλήσει κορωναϊό.

Σύμφωνα με το thestival.gr το επεισόδιο με αφορμή την λήψη μέτρων για τον κορωνοϊό σημειώθηκε σε αεροσκάφος της Aegean το πρωί του Σαββάτου (19/9) λίγο πριν την απογείωση της πτήσης Α105 από Θεσσαλονίκη για Αθήνα.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω ρεπορτάζ κατά την τροχοδρόμηση του αεροπλάνου ένας επιβάτης ωρυόταν διαμαρτυρόμενος για μεγάλο αριθμό επιβατών. Απευθυνόμενος προς τις αεροσυνοδούς έλεγε, σύμφωνα με το thestival.gr, πως η πρακτική της εταιρείας είναι ανεπίτρεπτη και ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος μετάδοσης της νόσου Covid-19.

«Ήταν σε κατάσταση παραφροσύνης και φώναζε να σταματήσει το αεροπλάνο γιατί είναι γεμάτο από κόσμο. Ανέφερε κάτι και για υποχρεωτικά φίλτρα covid. Αρκετοί από τους επιβάτες αντέδρασαν και του ζήτησαν να σταματήσει να δημιουργεί πρόβλημα. Το ίδιο έκαναν και οι αεροσυνοδοί», δήλωσε στο thestival επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης.

Παρά τις συστάσεις ωστόσο ο διαμαρτυρόμενος επιβάτης συνέχισε να ωρύεται και βέβαια η απογείωση ματαιώθηκε.

Από το ηχείο ακούστηκε η φωνή του πιλότου που ενημέρωνε ότι το αεροσκάφος θα επιστρέψει στο αρχικό σημείο για να αποβιβαστεί ο κύριος που το επιθυμεί. Μετά την αποβίβασή του, ακολούθησε τυπικός έλεγχος στους χώρους του αεροσκάφους και η απογείωση πραγματοποιήθηκε τελικά μισή ώρα αργότερα από τη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Με πληροφορίες από thestival.gr

Ενοχλήθηκε η Τουρκία με τον τεράστιο Σταυρό που υψώθηκε στον Έβρο: Τι απαντά ο Καθηγούμενος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: