Ζητούμε Δικαιοσύνη για τον Τάσο Ισαάκ, τον Σολωμό Σολωμού, τον Ελληνισμό και την Πατρίδα

FILE PHOTO: Η Αναστασία Ισαάκ μιλά στην εκδήλωση για τον πατέρα της Τάσο Ισαάκ και τον Σολωμό Σολωμού. Φωτογραφία Φιλελεύθερος
Του ΘΕΟΦΑΝΗ ΜΑΛΚΙΔΗ*

Τούτες τις ώρες του 1996 δολοφονούνταν από τα τουρκικά στρατεύματα εισβολής και κατοχής ο Τάσος Ισαάκ. Ανιδιοτελής αγωνιστής του Ελληνισμού ο οποίος ζήτησε το αυτονόητο για τους όλους τους ανθρώπους και ειδικότερα τις Ελληνίδες και τους Έλληνες: Ελευθερία!

Με είχε συγκινήσει η συνάντησή μου με την αδελφή και την κόρη του δολοφονημένου από τους Τούρκους εισβολείς Τάσου Ισαάκ.

Μαζί με τον Σολωμό Σολωμού, ο Τάσος Ισαάκ αποτελεί έναν από τους νέους μάρτυρες του Ελληνισμού που θυμίζουν στο μιθριδατισμένο κοινωνικό σώμα τη βαρβαρότητα στην Κύπρο, η οποία συνεχίζεται για 46 χρόνια.

Η κόρη του Τάσου, η οποία ήταν αγέννητη 24 χρόνια πριν και πήρε το όνομα του πατέρα της, στη συνάντησή της με ανώτατους θεσμικούς της Ελληνικής Δημοκρατίας είχε ζήτησε το αυτονόητο:

  • Να βρεθούν οι δολοφόνοι του πατέρα της που κυκλοφορούν ελεύθεροι, ατιμώρητοι, χωρίς ενοχές και τύψεις και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Και μαζί με την Αναστασία Ισαάκ όλοι εμείς ζητάμε να βρεθούν οι δολοφόνοι του Τάσου, οι εκτελεστές του Σολωμού, του Θεόφιλου Γεωργιάδη, των στρατιωτών και των πολιτών που δολοφονήθηκαν και σφαγιάστηκαν το 1974 και συνεχίζουν να δολοφονούνται έως σήμερα.

Ζητούμε τη δικαιοσύνη, για τον Ελληνισμό που βιάστηκε από τους επίορκους, ζητάμε τη Θέμις και τη Νέμεσις για την Κύπρο που τη δολοφονούν τα τουρκικά στρατεύματα.

Τώρα που οι ίδιοι ατιμώρητοι δολοφόνοι επανέρχονται στο Αιγαίο, στη Θράκη και βεβαίως ξανά στην Κύπρο, απαιτούμε τη δικαιοσύνη για τους αγνοούμενους, για τους πρόσφυγες, για τον Τάσο, τον Σολωμού, για την Κύπρο, τον Ελληνισμό και την Πατρίδα.

Είναι η μόνη επιλογή επιβίωσης και συνέχειας του Ελληνισμού!

*Δρ Παντείου Πανεπιστημίου.

  • Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν απαραίτητα τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Το Τουρκικό Πρόβλημα: Δολοφονεί Κούρδους, απειλεί και εκβιάζει την Ελλάδα και την Κύπρο

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: