Βυθίσαμε σκάφος με μισθοφόρους της Τουρκίας ανοιχτά της Λιβύης λέει ο Χαφτάρ

FILE PHOTO: Ο στρατάρχης Χαλίφα Χάφταρ. Φωτογραφία via Twitter, @LNA2019M




O Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) υποστηρίζει πως κατέστρεψε σκάφος που μετέφερε μισθοφόρους της Τουρκίας στα ανοικτά της Λιβύης

Σκάφος που μετέφερε μισθοφόρους της Τουρκίας στα ανοικτά της Λιβύης υποστηρίζει πως κατέστρεψε ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) του Στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ.

Σύμφωνα με την ανάρτηση λογαριασμού που απηχεί τις απόψεις του LNA στο Twitter: «Λιβυκός Στρατός: Στοχεύσαμε και καταστρέψαμε ένας σκάφος που μετέφερε Σύρους αντάρτες και μισθοφόρους πιστούς στην Τουρκία και την Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας (GNA) μόλις πέρασαν τη θαλάσσια ζώνη αποκλεισμού στα ανοικτά της Σύρτης.

Το σκάφος ειδοποιήθηκε μέσω ασυρμάτου αλλά δεν απάντησε στην προειδοποίηση και στοχοθετήθηκε από πύραυλο που εκτοξεύθηκε από την ακτή, που είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή του στόχου και τον θάνατο 20 Σύρων τρομοκρατών μισθοφόρων πιστών στην Τουρκία και την «ληγμένη» κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας», ανέφεραν πηγές προσκείμενες στον Στρατάρχη Χαφτάρ.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Πηγή: ethnos.gr

 

Στην ελληνική υφαλοκρηπίδα το Oruc Reis: Έριξε καλώδια αλλά δεν κάνει έρευνες, έντονη κινητικότητα, η «κόκκινη» γραμμή για την Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: