Τρομάζουν οι αριθμοί στις ΗΠΑ: Άλλοι 1.459 νεκροί σε 24 ώρες, συνολικά έφτασαν τους 166.063

Οι άνθρωποι περπατούν μπροστά από την είσοδο του χώρου για τα τεστ για κορωναϊό στο Miami Beach Convention Center στο Miami Beach, Florida, ΗΠΑ, 12 Αυγούστου 2020. Το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα επιβεβαίωσε την Τετάρτη 8.109 επιπλέον περιπτώσεις COVID-19, ωθώντας το γνωστό σύνολο της πολιτείας σε 550.901. Ένας επιπλέον 212 θάνατοι κατοίκων της Φλόριντα αυξάνει τον αριθμό των θανάτων σε κατοίκους της πολιτείας σε 8.765. EPA / CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH




Οι ΗΠΑ κατέγραψαν τις προηγούμενες 24 ώρες τουλάχιστον 1.459 νέους θανάτους εξαιτίας της COVID-19, με τον απολογισμό της πανδημίας του κορονοϊού να φθάνει πλέον τους 166.063 νεκρούς, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, η οποία βασίζεται στις ανακοινώσεις των υγειονομικών αρχών των πολιτειών.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκαν τουλάχιστον 51.848 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που προσβλήθηκαν να ανέρχεται σε 5,22 εκατομμύρια, σύμφωνα με την καταμέτρηση.

Οι ΗΠΑ παραμένουν η χώρα που υφίσταται μακράν το βαρύτερο πλήγμα στον πλανήτη από την πανδημία σε απόλυτα μεγέθη, τόσο ως προς τον αριθμό των νεκρών, όσο και ως προς αυτόν των μολύνσεων.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΑΜΕΡΙΚΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες από Reuters μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Καλιφόρνια: Απομακρύνουν εκατοντάδες κατοίκους εξαιτίας της γιγαντιαίας πυρκαγιάς [videos]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: