Τον Στράτο Σβάρνα κάλεσε στην εθνική ο Τζον Φαν΄τ Σιπ: Είναι η πρώτη συμμετοχή του

Ο παίκτης της ΑΕΚ Στράτος Σβαρνάς μάχεται για τη μπάλα με τον παίκτη του Άρη , κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ-ΑΡΗΣ για τα Πλέϊ Όφ του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Τρεις παίκτες της ΑΕΚ περιλαμβάνονται στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Τζόν Φαν΄τ Σιπ για τους αγώνες με τη Σλοβενία (3/9) και το Κόσοβο (6/9), στο πλαίσιο του UEFA Nations League.

Ανάμεσά τους ο Στράτος Σβάρνας ο οποίος θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. μία οπωσδήποτε μεγάλη μέρα στην καριέρα του 23χρονου κεντρικού αμυντικού ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο δεύτερο μισό της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου. Οι άλλοι δύο μόνιμη στις αποστολές Εθνικής είναι ο Πέτρος Μάνταλος και ο Μιχάλης Μπακάκης.

Στην πρώτη κλήση του Σβάρνα αναφέρθηκε και η ΑΕΚ, σε ποστάρισμά της στα social media: «Συγχαρητήρια Στράτο για την πρώτη σου κλήση στην Εθνική ομάδα και καλή επιτυχία στους τρεις διεθνείς μας!»

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Φεύγει για Ντουμπάι ο Μάνταλος: Θετική η απάντηση της ΑΕΚ στην πρόταση της Αλ Νασρ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: