Θάσος: Aπεγκλωβίστηκαν τέσσερα άτομα, πλημμύρισαν μέσα στη νύχτα δρόμοι – σπίτια

Στιγμιότυπο από το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από το Open και την πρωινή εκπομπή. Photo via OpenTv




Μεγάλα προβλήματα δημιουργήθηκαν στη Θάσο και ειδικά στα Λιμενάρια, από την ισχυρή καταιγίδα που χτύπησε το νησί μέσα στη νύχτα.

Στον απεγκλωβισμό τεσσάρων ατόμων που κινδύνεψαν σε πλημμυρισμένο δρόμο στη Θάσο προχώρησε η Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με το kavalapost.gr aρκετά σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στο νοτιοδυτικό τμήμα της Θάσου η η καταιγίδα τα ξημερώματα της Πέμπτης 20 Αυγούστου 2020, περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εστιάζονται στο νοτιοδυτικό κομμάτι του νησιού και δη στα Λιμενάρια, όπου πλημμύρισαν σπίτια και επιχειρήσεις, ενώ οι κεντρικοί δρόμοι του χωριού μετατράπηκαν για λίγα λεπτά σε ποτάμια. Παράλληλα, πλημμύρισαν χείμαρροι και γέμισαν με λάσπες και φερτά υλικά αρκετά σημεία του χωριού και από τους ισχυρούς ανέμους έσπασαν κλαδιά από δέντρα τα οποία έπεσαν στους δρόμους, ενώ υπάρχουν και αναφορές για χαλαζόπτωση.

Όπως μεταδόθηκε από το OpenTV σήμερα στην πρωινή εκπομπή από την σφοδρή καταιγίδα κινδύνεψαν μάλιστα και τέσσερα, όταν εγκλωβίστηκαν με το αυτοκίνητό τους σε πλημμυρισμένο δρόμο και χρειάστηκε να ανέβουν στην οροφή του οχήματος από όπου και κάλεσαν την Πυροσβεστική. Μετά από την επέμβαση των πυροσβεστών μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο και είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες από kavalapost.gr και opentv
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Δύο λουόμενοι νεκροί σε Κόρινθο και Χαλκιδική

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: