Στο Επιχειρησιακό Κέντρο Αν. Μεσογείου του ΠΝ ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: “Είμαι υπερήφανος για το προσωπικό των Ε.Δ”

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στην φρεγάτα “ΑΙΓΑΙΟΝ” κατά τη διάρκεια άσκησης των ΕΔ στη Μεσόγειο. photo: ΓΕΕΘΑ




Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος μετέβη σήμερα 15 Αυγούστου στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ/ΚΕΠΙΧ) στο Στρατηγείο Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ), όπου τον υποδέχθηκε ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως του κατ’ αρχήν ενημερώθηκε για την πορεία κα εκτέλεση των επιχειρησιακών έργων του Στόλου μέχρι τώρα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, όπου έχει αναπτυχθεί το σύνολο των Μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος με τον Αρχηγό Στόλου, αντιναύαρχο Παναγιώτη Λυμπέρη. Photo: ΓΕΕΘΑ

Απευθυνόμενος στο προσωπικό το ΑΣ/ΚΕΠΙΧ, συνεχάρη δια μέσω αυτού, όλο το προσωπικό του ΠΝ, Διοικητές, Κυβερνήτες και πληρώματα για την επιδειχθείσα ετοιμότητα και την απόλυτα επιτυχή αντιμετώπιση της κατάστασης και των προκλήσεων που λαμβάνουν χώρα στην Περιοχή Ευθύνης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ (Αιγαίο – Ανατολική Μεσόγειο).

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ δήλωσε υπερήφανος για το προσωπικό των ΕΔ, με ιδιαίτερη έμφαση στο προσωπικό του ΠΝ, για τον επαγγελματισμό, τη ναυτοσύνη, την ψυχραιμία, την αυταπάρνηση, την αποφασιστικότητα και την αποτελεσματικότητα που επέδειξε κατά την εκτέλεση των έργων που του έχουν ανατεθεί μέχρι τώρα.

Τέλος αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό  για την μεγάλη εορτή της Χριστιανοσύνης και του Ελληνισμού, την Κοίμηση της Θεοτόκου, της προστάτιδας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΑΜΥΝΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Μητσοτάκης από Σούδα: Αποδείχθηκε στο πεδίο η ισχυρή αποτρεπτική ικανότητα των Ε.Δ.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: