Στις 12 Σεπτεμβρίου ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας: Αναβάλλεται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος

File Photo: Ο Κώστας Φορτούνης του Ολυμπιακού (Μ) μάχεται για τη μπάλα με το Μάρκο Λιβάγια (Α) της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Στις 12 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, αποφάσισε απόψε (31/8) κατά πλειοψηφία η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Ύστερα απ΄ αυτή την εξέλιξη, η Σούπερ Λίγκα είναι υποχρεωμένη να αναβάλλει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που είχε προγραμματιστεί την ίδια ημερομηνία.

Η απόφαση για την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού, που έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές, ελήφθη με πλειοψηφία, ύστερα από μια κατά πληροφορίες έντονη συνεδρίαση, κι ενώ η Λίγκα είχε ενημερώσει την Ομοσπονδία ότι δεν συναινεί στη μετάθεση της πρεμιέρας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης, πρότεινε τη 16η Δεκεμβρίου κι αφού δεν υπήρχε συμφωνία, η πρόταση της Επιτροπής Διοργανώσεων για τις 12 Σεπτεμβρίου τέθηκε σε ψηφοφορία.

Δέκα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ψήφισαν υπέρ, τέσσερα κατά, ενώ υπήρξε κι ένα «παρών». Πλέον αναμένεται ο ορισμός της έδρας, που δεν μπορεί να είναι το ΟΑΚΑ, καθώς το Ολυμπιακό Στάδιο που αποτελεί έδρα των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού θα κλείσει προκειμένου να γίνουν βελτιωτικές εργασίες, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του είναι σε κακή κατάσταση.

Ως εναλλακτικές λύσεις, ακούστηκαν το γήπεδο της Ριζούπολης και το Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Europa League: Με την παντελώς άγνωστη Κόλος Κοβαλίβκα ο Άρης-Με Απόλλων Λεμεσού ο ΟΦΗ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: