Στα ημιτελικά του Western & Southern Open ο Τσιτσιπάς: Εγκατέλειψε ο αντίπαλός του

Ο Τσιτσιπάς απόψε (20:00) με Ράονιτς για μία θέση στον τελικό του Western & Southern Open. Photo via Twitter, Western & Southern Open @CincyTennis




Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφάλισε συμμετοχή στα ημιτελικά του Western & Southern Open, αφού ο αντίπαλός τους στους «8» του τουρνουά της Νέας Υόρκης, Ράιλι Οπέλκα, εγκατέλειψε εξαιτίας προβλήματος στο δεξί του γόνατο.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε στο πρώτο σετ, ενώ ο Αμερικανός ήταν μπροστά στο σκορ με 6-5, αλλά ωστόσο, οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει.

Στον ημιτελικό, πέμπτος Masters για τον Έλληνα πρωταθλητή, θα αναμετρηθεί με τον Μίλος Ράονιτς, που νίκησε με 6-6,7-6,7-5 τον Φίλιπ Κραίνοβιτς.

Τσιτσιπάς:«Θα μπω στα βιβλία των ρεκόρ έχοντας παίξει με τους ψηλότερους…»

Ευδιάθετος εμφανίστηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής του στα ημιτελικά του Western & Southern Open, αφού ο αντίπαλός τους στους «8» του τουρνουά της Νέας Υόρκης, Ράιλι Οπέλκα, εγκατέλειψε εξαιτίας προβλήματος στο δεξί του γόνατο. Ό Έλληνας πρωταθλητής , αστειεύτηκε για το ύψος των αντιπάλων που έχει αντιμετωπίσει έως τώρα: Κέβιν Άντερσον (2,03 μ.), Τζον Ίσνερ ( 2,08μ) και Ράιλ Οπέλκα (2,11μ.).

«Το ερώτημα παραμένει: Θα φτάσω στα βιβλία των ρεκόρ έχοντας παίξει τους ψηλότερους παίκτες στο ATP, διαδοχικά, τον έναν μετά το άλλο; Πρέπει να το ελέγξω. Δεν νομίζω ότι έχει συμβεί ποτέ πριν», είπε ο Έλληνας πρωταθλητής, ύψους 1,93 μ.

Στα ημιτελικά ο Καναδός αντίπαλός του , Μίλος Ράονιτς είναι πάντως τρία εκατοστά ψηλότερος.

Με πληροφορίες από Reuters, μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για Αθλητισμό

Οι Μπακς του “Greek Freak” μποϊκοτάρουν την αστυνομική βία: Δεν έπαιξαν με τους Μάτζικ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: