Πέμπτος νεκρός από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι: Έσβησε γυναίκα στην Πτολεμαΐδα

File Photo: Υγειονομικό προσωπικό με ειδικές στολές μεταφέρει στο νοσοκομείο ηλικιωμένη από τον οίκο ευγηρίας ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ




Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων της πανδημίας στη χώρα μας καθώς δύο νέοι θάνατοι καταγράφηκαν σήμερα από τον κορωναϊό, ανεβάζοντας στους 228 τον συνολικό αριθμό.

Δύο νέοι θάνατοι από τον κορονοϊό έγιναν γνωστοί την Κυριακή, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη χώρα να φτάσει στους 228.

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα σε δημοσίευμα του ethnos.gr, κατέληξε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ένας 71χρονος με υποκείμενα νοσήματα και στο Μποδοσάκειο Πτολεμαϊδας 87χρονη που, επίσης, είχε υποκείμενα νοσήματα.

Σημειώνεται κι όπως έγινε γνωστό από το skai.gr ο άντρας 71 ετών ήταν από τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης και είναι ο πέμπτος νεκρός από το γηροκομείο που έχει χάσει τη ζωή του. Ο δεύτερος θάνατος αφορά τη γυναίκα από την Κασροτιά που νοσηλευόταν στον Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από τις 7 Αυγούστου και είχε υποκείμενα νοσήματα.
Υπενθυμίζεται ως μόλις χτες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε συνολικά 230 κρούσματα και δύο νέους θανάτους.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Με πληροφορίες ethnos.gr, skai.gr και άλλες πηγές
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ανησυχία από τα αυξημένα κρούσματα και την επιστροφή των εκδρομέων: 17χρονη με κορωναϊό στο ΑΧΕΠΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: