Παρακολουθούσα καιρό τον Τσιμίκα δήλωσε ο Κλοπ: Γιατί ταιριάζει στη «δική μου» Λίβερπουλ

File Photo: Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ Φωτογραφία viafacebook.com/pg/LiverpoolFC




Ο Γιούργκεν Κλοπ παρακολουθούσε εδώ και αρκετό καιρό τον Κώστα Τσιμίκα, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Γερμανός προπονητής μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του από τον Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ.

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Αγγλίας ανέφερε δε μία σειρά από λόγους που κάνουν τον Έλληνα αριστερό μπακ να ταιριάζει στη «δική του» Λίβερπουλ.

Αναλυτικά, ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε για την απόκτηση του Τσιμίκα: «Παρακολουθούσαμε τον Κώστα εδώ και πολύ καιρό και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που είναι μέλος της ομάδας. Είναι τα τέλεια νέα. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής με νοοτροπία νικητή και αυτό μου αρέσει.

Ταιριάζει με το πάθος και τη δίψα που έχουμε ήδη στα αποδυτήρια μας. Έχει δείξει από μικρή ηλικία πως μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο σε άλλη χώρα και να τα πάει καλά – και έχει υπάρξει μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας του Ολυμπιακού τόσο με την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και στην Ευρώπη.

Ο Κώστας ξέρει από προσωπική εμπειρία τι απαιτείται για να επιτύχεις τόσο στο εθνικό πρωτάθλημα όσο και στο Champions League.

Είναι φιλόδοξος όπως κι είμαστε κι εμείς. Έχει βρεθεί αντιμέτωπος με πολύ σκληρούς αντιπάλους όλες αυτές τις σεζόν και έχει πάει καλά, ξέρουμε ότι απολαμβάνει την πρόκληση και αυτό είναι τέλειο για εμάς. Για αυτόν τον λόγο, είμαστε ικανοποιημένοι που ξέρουμε ότι θα τον έχουμε μαζί μας τα επόμενα χρόνια. Είμαι ευχαριστημένος».

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Εuropa League: Πρεμιέρα σήμερα για την κούπα στο Final 8 στη Γερμανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: