ΠΑΟΚ, Άρης και ΟΦΗ μαθαίνουν σήμερα τους αντιπάλους τους: Κληρώσεις Champions και Europa League

File Photo: Το Logo της UEFA. ΚΥΠΕ




Την ομάδα που θα αντιμετωπίσει σε έναν αγώνα (15ή 16/9) που θα γίνει χωρίς φιλάθλους, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, θα μάθει σήμερα (13:00) ο ΠΑΟΚ, στην κλήρωση για την τρίτη προκριματική φάση του Champions League.

Το μεσημέρι επίσης θα γίνει η κλήρωση για την δεύτερη προκριματική φάση του Europa League, στην οποία θα βρίσκονται Άρης και ΟΦΗ.

Την Τρίτη 1η Σεπτέμβρη είναι προγραμματισμένη η κλήρωση για την φάση των playoffs της κορυφαίας διοργάνωσης (22-23 K’ 29-30/9), διαδικασία όπου θα μετέχει και ο Ολυμπιακός, ενώ θα γίνει και η κλήρωση για την τρίτη φάση του Europa League, στην οποία θα βρίσκεται η ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ, που είναι ανίσχυρος μαζί με ΑΖ Άλκμααρ και Ραπιντ Βιέννης, γνωρίζει από τώρα τις τρεις πιθανές αντιπάλους του: θα είναι μία ανάμεσα στη Μπενφίκα του Ζόρζε Ζέσους, τη Ντιναμό Κιέβου του Μιρτσέα Λουτσέσκου και τη Γάνδη του Λάζλο Μπόλονι.

Οι δέκα ομάδες που έχουν προκριθεί από την δεύτερη προκριματική φάση του UCL είναι:

Ερυθρός Αστέρας, Ντιναμό Μπρεστ, Φερεντσβάρος, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μίντιλαντ, Μόλντε, Ομόνοια, Καραμπάχ, Γιουνγκ Μπόις.

Αντίθετα με τα παιχνίδια της τρίτης προκριματικής φάσης, οι αγώνες playoffs. θα είναι διπλοί και θα διεξαχθούν στις 22-23 Σεπτεμβρίου και 29-30 του ίδιου μήνα.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπρος: Νίκη της ΑΕΚ Λάρνακας επί του ΑΠΟΕΛ-Κουκουλοφόροι “ξέσπασαν” στο προπονητικό κέντρο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: