Πάφος: Με αυτοσχέδιο μεταλλικό αντικείμενο τύπου υδροσωλήνα οι δύο εκρήξεις

File Photo: Περιπολικά της κυπριακής αστυνομίας. ΚΥΠΕ




Eντατικές έρευνες διεξάγει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για την εξιχνίαση των δύο εκρήξεων, η μια σε όχημα και η δεύτερη σε προαύλιο κατοικίας, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Ιωάννου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως οι δύο σκηνές είναι αποκλεισμένες από την Αστυνομία, ενώ γίνονται και στις δύο σκηνές, όπως είπε, εξετάσεις για την ανεύρεση τεκμηρίων προκειμένου να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Επίσης συνέχισε, αναζητείται επιπρόσθετη μαρτυρία από τις μαρτυρίες των παραπονουμένων.

Οι δύο παραπονούμενοι δήλωσαν ότι δεν υποψιάζονται κάποιον για την εγκληματική ενέργεια σε βάρος τους ούτε έχουν διαφορές με κανέναν.

Ωστόσο είπε ο κ. Ιωάννου το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις, σημειώνοντας πως οι δύο υποθέσεις δεν φαίνεται να συνδέονται μεταξύ τους όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο δράστης να είναι ο ίδιος.

Επιπρόσθετα ο Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου ανέφερε πως από τις εξετάσεις που έγιναν από τον πυροτεχνουργό φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε και στις δύο υποθέσεις αυτοσχέδιο εκρηκτικό μεταλλικό αντικείμενο τύπου υδροσωλήνα το οποίο περιείχε εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος .

Επίσης τόνισε πως η “μία έκρηξη σημειώθηκε σε κοντινή απόσταση από την δεύτερη, χρησιμοποιήθηκε το ίδιο αντικείμενο και δεν αποκλείεται ο δράστης να είναι ο ίδιος”.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΚΥΠΡΟ

ΚΥΠΕ – Κική Περικλέους
Πάφος, Κύπρος

Στο υπουργικό συμβούλιο της Κύπρου τα μέτρα για το άνοιγμα των σχολείων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: