Νέο περιστατικό βίας στην Κύπρο: Τραυματίας επιτέθηκε σε μέλος πληρώματος ασθενοφόρου

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ μέλος του πληρώματος του ασθενοφόρου, το οποίο μετέβη στην περιοχή μετά από κλήση, ώστε να περισυλλέξει τον τραυματία, δέχθηκε επίθεση, με συνέπεια τον τραυματισμό του. Φωτογραφία: Φιλελεύθερος




Ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, καταδίκασε σήμερα το νέο περιστατικό βίας κατά μέλους πληρώματος ασθενοφόρου, το οποίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε ανοικτό χώρο, στη Λευκωσία.

«Καταδικάζω τέτοιες ανεπίτρεπτες συμπεριφορές, οι οποίες στρέφονται εναντίον επαγγελματιών υγείας, που είναι ταγμένοι στην υπηρεσία του κάθε πολίτη. Η δικαιοσύνη έχει το λόγο», αναφέρει ο αρμόδιος Υπουργός μέσω του Twitter.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ μέλος του πληρώματος του ασθενοφόρου, το οποίο μετέβη στην περιοχή μετά από κλήση, ώστε να περισυλλέξει τον τραυματία, δέχθηκε επίθεση, με συνέπεια τον τραυματισμό του.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η αστυνομία έφτασε στην περιοχή, μετά από πληροφορία ότι στο συγκεκριμένο χώρο γινόταν συμπλοκή δύο ατόμων.

Όταν η Αστυνομία έφτασε στο σημείο εντοπίστηκε ένα πρόσωπο, που έφερε τραύματα στα χέρια, τα οποία φαίνεται να προκλήθηκαν από μπουκάλι.

Το άγνωστο πρόσωπο, που προκάλεσε τον τραυματισμό του συγκεκριμένου ατόμου, είχε ήδη τραπεί σε φυγή με την άφιξη της Αστυνομίας.

Εξάλλου, το τραυματισμένο πρόσωπο όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των Αστυνομικών άρχισε να φωνάζει και να εξυβρίζει, με τους Αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψή του, για πρόκληση ανησυχίας και δημόσιας εξύβρισης.

Σημειώνεται ότι όταν κλήθηκε το ασθενοφόρο, για διακομιδή του στις Πρώτες βοήθειες, το εν λόγω πρόσωπο αρνείτο να συνεργαστεί με το πλήρωμα, ενώ κλώτσησε μέλος του πληρώματος, με συνέπεια τον τραυματισμό του.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΚΥΠΡΟ

Πετρίδης για “Ευνομία”: Ισχυρό μήνυμα για διασφάλιση της ασφάλειας και των ευρωπαϊκών συμφερόντων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: