Νέα υγειονομική βόμβα στη Θεσσαλονίκη: Τουλάχιστον 12 κρούσματα πάλι σε γηροκομείο

Υγειονομικό προσωπικό με ειδικές στολές ετοιμάζεται να μεταφέρει στο νοσοκομείο ηλικιωμένη από τον οίκο ευγηρίας ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ




Νέο σοκ με δώδεκα άτομα που βρέθηκαν θετικά στον κορωναϊό στη Θεσσαλονίκη και πάλι σε γηροκομείο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο αριθμός των κρουσμάτων να αυξηθεί.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του voria.gr επικαλούμενο αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ3, 12 άτομα από τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «Εστία Παπαγεωργίου» που ανήκει στη Μητρόπολη Νεαπόλεως στον Εύοσμο έχουν διαγνωσθεί θετικά στον κορωναϊό.

Πρόκειται για 11 ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στον οίκο ευγηρίας και ένα άτομο από το νοσηλευτικό προσωπικό. Οι εννέα εξ αυτών έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και οι άλλοι τρεις στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».

Σημειώνεται πως το νεό περιστατικό γίνεται γνωστό λίγες μέρες μετά από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι και τους ήδη έξι νεκρούς από τον κορωναϊό με την είδηση για τη νέα εστία να πέφτει σαν «βόμβα».

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Με πληροφορίες από voria.gr ert.gr και άλλες πηγές

«Πυρετός» στην κυβέρνηση από τα αρνητικά ρεκόρ: Οι μάσκες και το άνοιγμα των σχολείων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: