MVP του ΝΒΑ αναδείχθηκε ο Λίλαρντ στο Ορλάντο: Ποια θέση πήρε ο Αντετοκούνμπο

Ο Damian Lillard (Κ) των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς σε δράση εναντίον του Kyle Anderson (Α) και του Dillon Brooks (Δ) κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του παιχνιδιού μπάσκετ NBA του Western Conference μεταξύ των Memphis Grizzlies και Portland Trail Blazers στο ESPN Wide World of Sports Complex στο Κίσιμι, Φλόριντα, ΗΠΑ, 15 Αυγούστου 2020. EPA/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT




Ο Ντάμιαν Λίλαρντ αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του ΝΒΑ στους αγώνες που διεξήχθησαν στη «Φούσκα» του Ορλάντο.

Ο σούπερ σταρ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ψηφίστηκε MVP και ήταν κάτι αναμενόμενο αν αναλογιστεί κανείς ότι στο διάστημα που οι ομάδες έμειναν στη Walt Disney World Resort, είχε 37,6 πόντους και 9,6 ασίστ μέσο όρο, οδηγώντας την ομάδα του σε ρεκόρ 6-2. Δεύτερος στη σχετική ψηφοφορία ήταν ο Ντέβιν Μπούκερ των Φοίνιξ Σανς και τρίτος ο Τ.Τζ. Γουόρεν των Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Κορυφαίος προπονητής ψηφίστηκε ο Μόντι Γουϊλιαμς των Σανς ενώ την καλύτερη πεντάδα αποτελούν οι Λίλαντ, Μπούκερ, Γουόρεν Λούκα Ντόντσιτς των Μάβερικς και Τζέιμς Χάρντεν των Ρόκετς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρήκε μια θέση στη δεύτερη πεντάδα, μαζί με τους Καουάι Λέοναρντ (Κλίπερς), Κρίσταπς Πορζίνγκις (Μάβερικς), Κάρις ΛεΒέρτ (Νετς) και Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ (Νάγκετς).

Κορυφαίος σκόρερ για τρίτη σερί σεζόν ο Χάρντεν

Για τρίτη διαδοχική σεζόν στο ΝΒΑ ο Τζέιμς Χάρντεν αναδείχτηκε κορυφαίος σκόρερ! Ο σούπερ σταρ των Ρόκετς κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου σκόρερ στην Regular Season σημειώνοντας 34,3 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα.
Τον ακολούθησε ο Μπράντλεϊ Μπιλ των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με 30,5 πόντους, στην 3η θέση ο MPV Ντάμιεν Λίλαρντ (30), στην 4η ο Τράε Γιανγκ των Ατλάντα Χοκς (29,6) και στην 5η θέση ο Έλληνας Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μπακς με 29,5 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα. Ο “Greek Freak” είναι και δεύτερος σε ριμπάουντ με 13,6 μέσο όρο ανά αγώνα πίσω από τον πρώτο Αντρέ Ντράμοντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς (15,2).

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από τα Αθλητικά

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φλόριντα, Ορλάντο, ΗΠΑ

Τα κολλητάρια στην Αθήνα: Μοχάμεντ Σαλάχ και Κώστας Τσιμίκας βγήκαν για ψώνια

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: