Με Στέφανο Τσιτσιπά το νέο σποτ για κορωναϊό: Για όσους επιστρέφουν από διακοπές [video]

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς όπως εμφανίζεται στο νέο σποτ για τον κορωναϊό. Screenshot via Twitter@govgr




Στη νέα καμπάνια της κυβέρνησης κατά της διάδοσης του κορωναϊού «Μοιραζόμαστε αναμνήσεις όχι τον ιό» συμμετέχει ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Τσιτσιπάς απευθύνεται στη νέα γενιά για τον κίνδυνο  διασποράς του κορωναϊού μετά την επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Στο βίντεο το οποίο όπως αναφέρεται στο Twitter της ελληνικής κυβέρνησης υλοποιήθηκε από την ομάδα παραγωγής του μεγάλου τεννίστα, εμφανίζεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς να περπατά στην παραλία και απευθυνόμενος  στους νέους, επισημαίνει πόσο σημαντικό είναι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο τα τηρούνται ευλαβικά τα μέτρα προστασίας.

«Κανένα μας βήμα δεν είναι πραγματικά ανέμελο αυτό το καλοκαίρι, γιατί επιστρέφοντας από τις διακοπές σου κάθε βήμα δικό σου, δικό μου, κάθε νέου μας φέρνει πιο κοντά στους γονείς μας και στους παππούδες μας. Όσοι αγαπάμε μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς στον κορωναϊό. Γι’ αυτό αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας και την υπευθυνότητα σε κάθε σου βήμα για να μπορέσουμε σύντομα να αγκαλιάσουμε όσους αγαπάμε, όπως παλιά».

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη για κορωναϊό: Νέα μέτρα τοπικού χαρακτήρα εντός ημερών

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: