Μας θλίβει ο αποκλεισμός από το Final-8 του Champions League δήλωσε ο Ράμος

Ο Σέρτζιο Ράμος της Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου του δεύτερου ποδοσφαίρου του UEFA Champions League μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης στο Μάντσεστερ της Βρετανίας, 07 Αυγούστου 2020. EPA, Shaun Botterill




Μία μέρα μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από το Final-8 του Champions League, μετά τη νέα ήττα της από τη Μάντσεστερ Σίτι με 2-1, ο αρχηγός των «μερένχες», Σέρχιο Ράμος -που απουσίασε λόγω τιμωρίας από τη ρεβάνς στο «Etihad»- έκανε έναν απολογισμό της σεζόν, σε μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Είναι το τέλος μίας άχρωμης και περίεργης σεζόν, που ήταν πολύ δύσκολη για όλους. Η γεύση που μας αφήνει είναι πικρή, διότι είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης και επιβάλλεται να κερδίσουμε τα πάντα» έγραψε αρχικά στο μήνυμά του ο Ράμος και πρόσθεσε:

«Σίγουρα είναι σημαντικό ότι κατακτήσαμε τη LaLiga, ειδικά με τον τρόπο που εξελίχθηκε η εφετινή χρονιά, καθώς επίσης και το Σούπερ Καπ, αλλά μας θλίβει ο αποκλεισμός από το Champions League.

Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκουραστούμε λίγο και να επιστρέψουμε και να τα δώσουμε όλα την επόμενη σεζόν. Αυτό το σήμα κι αυτή η ιστορία αξίζουν τα πάντα στο μάξιμουμ. Στη νίκη, στην ήττα, σε όλα. Σας ευχαριστούμε για την παντοτινή υποστήριξή σας, ακόμη κι από τόσο μεγάλη απόσταση».

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Tην επιστροφή του Δημήτρη Κατσίβελη ανακοίνωσε η ΑΕΚ: «Είμαι χαρούμενος που γυρίζω»

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: