Κουρμπέλης, Διούδης και Βιγιαφάνιες οι νέοι αρχηγοί του Παναθηναϊκού

File Photo: Ο παίκτης του Παναθηναϊκού ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ (Α), διεκδικεί την μπάλα με τον παίκτη του Ολυμπιακού (Δ), κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Μετά από ψηφοφορία στην οποία μετείχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι νέοι αρχηγοί του «τριφυλλιού» είναι οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Σωκράτης Διούδης και Λούκας Βιγιαφάνιες.

Πρώτος αρχηγός θα είναι ο Κουρμπέλης, αλλά, όταν δεν θα βρίσκεται στην ενδεκάδα, το περιβραχιόνιο θα φορά ο Σωκράτης Διούδης. Τρίτος αρχηγός επελέγη ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος επέστρεψε στους «πράσινους».

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο την τριάδα των αρχηγών του Παναθηναϊκού συγκροτούσαν ο Κουρμπέλης, ο Χρήστος Δώνης και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Στο μεταξύ, η πρωινή προπόνηση της Τρίτης (25/8) διήρκεσε δύο ώρες με υψηλή ένταση. Το πρώτο ημίωρο ήταν αφιερωμένο σε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Εν συνεχεία, οι «πράσινοι» βγήκαν στο γήπεδο όπου έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και -κυρίως- παιχνίδι τακτικής, με τον Ντάνι Πογιάτος να δίνει έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Για πρώτη φορά μετά από μία εβδομάδα απουσίας, επανήλθε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Καρλίτος, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες και Χατζηθεοδωρίδης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης λέει ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σεργκέν Γιαλτσίν

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: