Είμαι έτοιμος για σκληρή δουλειά ώστε να έχω συμμετοχές στα παιχνίδια, δηλώνει ο Τσιμίκας

File Photo: O Κώστας Τσιμίκας με το 21 της Λίβερπουλ photo via Twitter@LiverpoolFC




Ο Κώστας Τσιμίκας πήρε σήμερα το «βάπτισμα του πυρός» με τη φανέλα της Λίβερπουλ, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή στο β΄ ημίχρονο στη φιλική αναμέτρηση με τη Στουτγάρδη στην Αυστρία, που έληξε με νίκη (3-0) των πρωταθλητών Αγγλίας.

Ο Έλληνας διεθνής αριστερός φουλ-μπακ, που αντικατέστησε τον Ρόμπερτσον, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοσή του και υπογράμμισε ότι θα δουλέψει ακόμη σκληρότερα, καθώς στόχος του είναι να κάνει αρκετές συμμετοχές στους «κόκκινους».

«Εφαρμόσαμε όλα όσα κάνουμε στις προπονήσεις αυτές τις ημέρες κι αυτό που ήθελε ο προπονητής το βγάλαμε στο γήπεδο και πήραμε τη νίκη. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το Κομιούνιτι Σιλντ στις 29 Αυγούστου (με την Άρσεναλ). Οι προπονήσεις είναι σκληρές. Θέλω να δουλέψω σκληρά, να είμαι έτοιμος και να παίζω πιο συχνά στα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε και για την υποδοχή της οποίας έτυχε στο «Άνφιλντ». Όπως είπε «κάθε παίκτης με καλωσόρισε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, γιατί με βοήθησαν πολύ να βγάλω το καλύτερό μου στον αγωνιστικό χώρο, να δώσω τα πάντα και όλοι μαζί εύχομαι να κάνουμε το καλύτερο».

Και πρόσθεσε: «Όλα αυτά τα φιλικά είναι δύσκολα. Το πρώτο κομμάτι έχει να κάνει με τη φυσική κατάσταση, γι’ αυτό πρώτα απ’ όλα προσπαθώ να τρέχω και να παίζω δυνατά. Το αποτέλεσμα είναι το πιο σημαντικό, ακόμη και σε ένα φιλικό, ενόψει των ανταγωνιστικών παιχνιδιών. Θέλω να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Ανυπομονώ γι’ αυτό και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Με πληροφορία από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λίβερπουλ, Βρετανία

Περίπατος Σάκκαρη στον αγώνα με την Γκάου: Πήρε το «εισιτήριο» για τον δεύτερο γύρο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: