Είχε καταφύγει στην κατεχόμενη Κύπρο: Παραδόθηκε στην Αστυνομία καταζητούμενος για υποθέσεις ναρκωτικών

File Photo: Το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου, στη Λευκωσία,. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Πρόσωπο ηλικίας 43 χρόνων το οποίο καταζητείτο από την Αστυνομία σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις ναρκωτικών και είχε καταφύγει στις κατεχόμενες περιοχές, παραδόθηκε χθες βράδυ στην Αστυνομία Κύπρου από μέλη του ΟΗΕ μέσω του οδοφράγματος του Αγίου Δομετίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 43χρονος καταζητείτο σε σχέση με υπόθεση εντοπισμού ενός κιλού και 558 γραμμαρίων κοκαΐνης, που συνέβη στις 25 Μαΐου, 2020 στη Λάρνακα και κατά την οποία είχαν συλληφθεί άλλα τρία πρόσωπα.

Επίσης, φέρεται να εμπλέκεται και σε υπόθεση εντοπισμού 15 κιλών κάνναβης, που συνέβη στις 17/1/2019 στη Λευκωσία, κατά την οποία είχαν συλληφθεί δύο πρόσωπα.

Η ΥΚΑΝ (κλιμάκια Λάρνακας και Λευκωσίας) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

  • Εξώδικο 6.500 ευρώ σε 23χρονο για υπόθεση αδασμολόγητων καπνικών προιόντων

Εξώδικό πρόστιμο ύψος 6.500 ευρώ κατέβαλε 23χρονος για υπόθεση αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Στις 19:00 χτες, η Αστυνομία στην Πάφο έλαβε πληροφορίες ότι αλλοδαπός ο οποίος διακινείτο με συγκεκριμένο όχημα έχει στην κατοχή του αδασμολόγητα τσιγάρα τα οποία πουλά σε περαστικούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση ενημερώθηκαν τα περίπολα της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου τα οποία ανέκοψαν το εν λόγω όχημα στην οδό Νικολάου Νικολαϊδη στην Πάφο.

Ο οδηγός όπως διαφάνηκε είναι 23χρονος αλλοδαπός μόνιμος κάτοικος Κύπρου. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα του ανευρέθηκαν 43 κούτες τσιγάρα και 32 πακέτα καπνού καθώς και αριθμό πακέτων καπνού για ναργιλέ.

Επίσης στο όχημα του 23χρονου εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 930 ευρώ. Σε σωματική έρευνα εντοπίστηκαν στην κατοχή του 1.250 ευρώ.

Ο 23χρονος τέθηκε χτες υπό κράτηση για το αδίκημα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων. Ακολούθως ενημερώθηκε λειτουργός του τελωνείου ο οποίος μετέβη στην σκηνή και του εξέδωσε εξώδικο ύψους 6.000 ευρώ και άλλα 500 ευρώ για να του επιστραφεί το αυτοκίνητο το οποίο του κατασχέθηκε.

Αφού κατέβαλε το ποσό των 6.500 ευρώ, ο 23χρονος γύρω στις 22:00 αφέθηκε ελεύθερος.

Σημειώνεται πως προηγουμένως έγινε έρευνα στην οικία του 23χρονου χωρίς να ανευρεθεί οτιδήποτε άλλο.

Πάφος: Με αυτοσχέδιο μεταλλικό αντικείμενο τύπου υδροσωλήνα οι δύο εκρήξεις

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: