Γιάννης Πουλόπουλος: Η Μελίνα Ασλανίδου αποκάλυψε την ημέρα της κηδείας του σπουδαίου ερμηνευτή

Ο σπουδαίος ερμηνευτής Γιάννης Πουλόπουλος. Photo via APE-MPE




Γιάννης Πουλόπουλος, ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές του «Νέου Κύματος», άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών, το βράδυ της Κυριακής 23 Αυγούστου.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής κατέληξε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικόν», όπου νοσηλευόταν, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Στο πλευρό του είχε πάντα τη γυναίκα του Μπέτυ, που ήταν μαζί από το 1983 και την κόρη του, Αλεξάνδρα.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Μελίνα Ασλανίδου αποχαιρέτησε τον Γιάννη Πουλόπουλο, με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως η κηδεία του καλλιτέχνη θα τελεστεί την Τετάρτη. «Καλό ταξίδι, Γιάννη. Ήταν ο έρωτας μου όταν ήμουν παιδί, αγάπησα βαθιά την φωνή του, μάλιστα τον είδα και να τραγουδάει ζωντανά κάπου στην Θεσσαλονίκη. Πρόλαβα γιατί σταμάτησε νωρίς να τραγουδά. Κάποια στιγμή, τυχαία, τον συνάντησα σε ένα μαγαζί και πήγα να του μιλήσω για να εκφράσω τον θαυμασμό μου. Μας κέρασε να πιούμε μαζί ένα ποτηράκι, μας μιλούσε ώρες για τον καλό του φίλο Γιάννη Πάριο.

Έφυγα γεμάτη από χαρά γιατί γνώρισα έναν μύθο για μένα. Οι καλλιτέχνες που έβλεπα μικρή στις ταινίες ήταν σαν ψεύτικοι στα παιδικά μου μάτια. Αργότερα γνώρισα την κόρη του και την γυναίκα του υπέροχα πλάσματα. καλό ταξίδι Γιάννη Πουλόπουλε. Εύχομαι δύναμη στην οικογένεια σου. Θα τα πούμε την Τετάρτη για το τελευταίο αντίο, αφού δεν προλάβαμε να πούμε και άλλες κουβέντες. Σ’ ευχαριστούμε που μοιράστηκες το δώρο της καλής σου φωνής και μας έδειξες τον δικό σου δρόμο στη μουσική. Ευχαριστούμε. Αντίο» έγραψε χαρακτηριστικά η Μελίνα Ασλανίδου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλό ταξίδι Γιάννη..Ήταν ο έρωτας μου όταν ήμουν παιδί ,αγάπησα βαθειά την φωνή του , μάλιστα τον είδα και να τραγουδάει ζωντανά κάπου στην Θεσσαλονίκη …. πρόλαβα … γιατί σταμάτησε νωρίς να τραγουδά … κάποια στιγμή τυχαία τον συνάντησα σ ένα μαγαζί και πήγα του μίλησα να του εκφρασω τον θαυμασμό μου , μας κέρασε να πιούμε μαζί ένα ποτηράκι μας μιλούσε ωρες για τον καλό του φίλο Γιάννη Πάριο , έφυγα γεμάτη από χαρά γιατί γνώρισα έναν μύθο για Μενα … οι καλλιτεχνες που έβλεπα μικρή στις ταινιες ήταν σαν ψεύτικοι στα παιδικά μου μάτια …..Αργότερα γνώρισα την κόρη του και την γυναίκα του υπέροχα πλάσματα … καλό ταξίδι Γιάννη Πουλόπουλο … δύναμη στην οικογένεια σου εύχομαι …θα τα πούμε την Τετάρτη για το τελευταίο αντίο αφού δεν προλάβαμε να πούμε και άλλες κουβέντες …. Σ ευχαριστούμε που μοιράστηκες το δώρο της καλής σου φωνής … και μας έδειξες έναν δρόμο …. τον δικό σου το δρόμο στην μουσική …. Ευχαριστούμε …. Αντίο … #legend #music

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝕄𝔼𝕃𝕀ℕ𝔸 𝔸𝕊𝕃𝔸ℕ𝕀𝔻𝕆𝕌 (@officialaslandoume

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Ξεκίνησε το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλόριζου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: