Φωτιά σε μάρκετ στη Θεσσαλονίκη: Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τρεις ενήλικες κι ένα μωρό [video]

Χάρη στις προσπάθειες των πυροσβεστών απεγλωβίστηκαν τέσσερα άτομα από τον πρώτο όροφο της οικοδομής, όπου ήταν το μίνι μάρκετ. Photo via YouTube




Λαχτάρησαν οι ένοικοι της οικοδομής στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης όταν έγινε αντιληπτή φωτιά στο ισόγειο όπου βρίσκεται αποθήκη μίνι μάρκετ .

Ωστόσο, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής όλα εξελίχθηκαν ομαλά.

Σύμφωνα με το thestival.gr το περιστατικό συνέβη στη 1.50 π.μ., σε υπόγειο όπου αποθηκεύονται προϊόντα του καταστήματος, στην οδό Θράκης. Στο σημείο μετέβησαν 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα της Π.Υ. για να σβήσουν τη φωτιά. Λόγω των πυκνών καπνών χρειάστηκε να απομακρυνθούν με σκάλα από το μπαλκόνι 3 ενήλικες κι ένα βρέφος που βρισκόταν στον πρώτο όροφο της οικοδομής. Είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Η αποθήκη υπέστη σημαντικές ζημιές.

Όπως μετέδωσε το THERMISnews.gr οι προσπάθειες κατάσβεσης συνεχίζονταν ως τις 7 το πρωί, ευτυχώς χωρίς τον κίνδυνο ζωής κάποιου συνανθρώπου μας χάρη στην έγκαιρη άφιξη της Πυροσβεστικής η οποία χρειάστηκε τελικά να ρίξει αφρούς για να περιορίσει την εστία.
Η οδός Καραολή και Δημητρίου στο ύψος του σούπερ μάρκετ ήταν κλειστή και κυκλοφορία διεξάζονταν από τους παράλληλους δρόμους.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες thestival.gr και THERMISnews.gr
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

 

Άνδρας τραυμάτισε με τσεκούρι γυναίκα στην Καλλιθέα: Στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: