Φερέιρα: Με πειθαρχία και την ποιότητα που διαθέτουμε μπορούμε να προκριθούμε απέναντι στην Μπεσίκτας

File Photo: Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Φερέϊρα. Πηγή @PAOK_FC




Για την εντατική προετοιμασία και τον άμεσο αγωνιστικό στόχο που έχει ο ΠΑΟΚ, την πρόκριση, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League, απέναντι στην Μπεσίκτας, μίλησε εμφατικά απόψε ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» εκφράστηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, μετά το φιλικό τεστ των «ασπρόμαυρων» απέναντι στον Βόλο, λέγοντας, αρχικά:

«Όταν αρχίσαμε την προετοιμασία μας είχαμε ξεκάθαρα καθορίσει τι θέλαμε να κάνουμε και πως θα δουλεύαμε πολύ σκληρά. Γνωρίζουμε ότι οι χρονικοί περιορισμοί μας αναγκάζουν να δουλεύουμε σκληρά. Ολοι οι παίκτες γνωρίζουν τις ευθύνες που απορρέουν από την παρουσία τους στην ομάδα.

Είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο που έχουμε άμεσα, να προκριθούμε, δηλαδή, στην επόμενη φάση του Champions League. Με πειθαρχία, την ποιότητα που διαθέτουμε ως ομάδα, μπορούμε να κατακτήσουμε τον στόχο μας! Εχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι θα χρειαστούν την αγάπη και στήριξη όλων μας, των φιλάθλων μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτούς έχουμε και με αυτούς θα προχωρήσουμε».

Πρόσθεσε ο Πορτογάλος τονίζοντας: «Η διάθεση που έχουν δείξει, ως τώρα, όλοι οι παίκτες μας, κυρίως οι πιο νεαροί, είναι κάτι που μας ευχαριστεί. Βλέπουμε διάθεση, φιλοδοξία. Αν καταφέρουμε να συνδυάσουμε αυτά τα στοιχεία με την εμπειρία των πιο παλιών ποδοσφαιριστών μας, σε συνδυασμό με τη στήριξη γενικότερα του συνόλου μας, θα μπορέσουμε να έχουμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα για τη νέα σεζόν.

Είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο μας, θέλουμε να κατακτούμε τη νίκη, συνδυάζοντας το αποτέλεσμα με ποιότητα. Το μόνο που θέλουμε είναι η νίκη και θα την κατακτούμε είτε με τον καλό τρόπο που θέλουμε, είτε με «άσχημο». Όλοι δουλεύουμε για έναν σκοπό».

Κατέληξε ο Φερέιρα σχολιάζοντας για την Μπεσίκτας, την οποία έμαθε νωρίτερα σήμερα ο ΠΑΟΚ, από την κλήρωση που έγινε στη Νιόν, πως θα έχει αντίπαλό του στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

«Έχουμε δει εικόνες της, όπως και των άλλων δύο ομάδων που ήταν υποψήφιοι αντίπαλοί μας (σ.σ. Ραπίντ Βιέννης, Βικτόρια Πλζεν). Είχαμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε γι’ αυτές και όποια από 3 μας έδινε η κλήρωση, θα είχαμε τον ίδιο σεβασμό και προσήλωσή. Αυτό πρέπει να πράξουμε, πλέον, έχοντας αντίπαλό μας την Μπεσίκτας. Θα την αναλύσουμε σωστά, ώστε να είμαστε απολύτως έτοιμοι στο παιχνίδι μας».

Στην Τούμπα οριστικά ο αγώνας με την Μπεσίκτας

Οριστικοποιήθηκε απόψε η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον 21χρονο Γεωργιανό μέσο, Νίκα Νινούα. Ο ποδοσφαιριστής, αρχηγός μέχρι πρότινος της Ντιναμό Τιφλίδας και διεθνής με την U21 της χώρας του, αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη για τελειώσει με το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στην ομάδα και να ενταχθεί στην προετοιμασία του «Δικεφάλου». Αποτελεί τη 2η μεταγραφική κίνηση για τον ΠΑΟΚ, μετά την απόκτηση, εσχάτως, από τους «ασπρόμαυρους» του Στέφαν Σβαμπ.

Στο γήπεδο της Τούμπας, ακόμη, θα διεξαχθεί η νοκ άουτ αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, με την Μπεσίκτας.

Γεγονός που αποσαφηνίστηκε απόψε με σχετική γνωστοποίηση από τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου». Οι «ασπρόμαυροι», ειδικότερα, ανακοίνωσαν πως από την Παρασκευή (7/8) η ΠΑΕ έκανε τις απαραίτητες ενέργειες με την ΕΠΟ και κυβερνητικά στελέχη, για το ενδεχόμενο να παίξει η ομάδα με αντίπαλο την Μπεσίκτας εντός έδρας. Μετά τη σημερινή κλήρωση στη Νιόν, στάλθηκαν εκ νέου επιστολές και η απάντηση που εισπράχθηκε ήταν ότι το ματς θα γίνει κανονικά στην Τούμπα και θα επιτραπεί στην πτήση τσάρτερ της Μπεσίκτας να αφιχθεί σε ελληνικό έδαφος.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Παρακολουθούσα καιρό τον Τσιμίκα δήλωσε ο Κλοπ: Γιατί ταιριάζει στη «δική μου» Λίβερπουλ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: