“ΕΥΖΩΝΕΣ/Οι φύλακες των αφανών”: Εγκαινιάστηκε στο Καστελόριζο παρουσία Στεφανή η έκθεση φωτογραφίας

Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια της Έκθεσης στο Καστελόριζο. Hellas Journal




Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Μεγίστης την 1η Αυγούστου 2020 τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της Δήμητρας Χατζηαδάμ, με τίτλο “ΕΥΖΩΝΕΣ/Οι φύλακες των αφανών”.

Η προσέλευση των επισκεπτών ήταν μεγάλη, ενώ στην κατάμεστη αίθουσα παραβρέθηκε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος ανακηρύχτηκε «Επίτιμος Δημότης Μεγίστης». Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο υφυπουργός Τουρισμού Κόνσολας Μάνος, ο Μητροπολίτης Σύμης Χρυσόστομος, ο Αντιπεριφεριάρχης Μπάρδος Χρήστος, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατά την ξενάγηση που ακολούθησε, οι επισκέπτες ενθουσιάστηκαν από τα έργα αλλά και συγκινήθηκαν παράλληλα με τα γεγονότα της ζωής των Ευζώνων που αφηγήθηκε κ. Χατζηαδάμ.

Έντονο θαυμασμό προκάλεσαν τα εκθέματα που ανέμιζαν στα μπαλκόνια του λιμανιού, με αποτέλεσμα να νιώθουν την παρουσία τους παντού. Το κοινό και ιδιαίτερα οι μόνιμοι κάτοικοι συνδέθηκαν συναισθηματικά με το πείσμα και την αποφασιστικότητα, γνωρίσματα που χαρακτηρίζουν τόσο τους ίδιους, όσο και τους προγόνους τους.

Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, του Υπουργείου Εξωτερικών και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και θα κλείσει στις 16 Αυγούστου.

Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια της Έκθεσης στο Καστελόριζο. Hellas Journal

Facebook: https://www.facebook.com/dimitra.hatziadam.photography/
Instagram: https://www.instagram.com/dimitra_hatziadam/
YouTube: Dimitra Hatziadam

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Αλόννησος: Πρόταση γάμου σε βάθος τριών μέτρων, στο Υποβρύχιο Μουσείο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: