Επιστρέφουν Τσιόδρας & Χαρδαλιάς: «Αν επιστρέψουμε, δεν θα είναι για καλό», είχαν πει

File photo: Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς (Δ) με τον επιστημονικό συνεργάτη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας καθηγητή Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα (Α) σε συνέντευξη Τύπου για την εξέλιξη της επιδημίας του κορωναϊού, στο υπουργείο Υγείας. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Η αύξηση των κρουσμάτων οδήγησε στην επαναφορά της τακτικής ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας από τους Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκο Χαρδαλιά.

Επανέρχεται λοιπόν η τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα από τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς η χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο της πανδημίας και χθες Κυριακή, σημειώθηκε ρεκόρ 284 νέων κρουσμάτων.

Η ενημέρωση θα γίνεται  κάθε Τρίτη και Πέμπτη, όπως ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

  • «Κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στις 18:00, θα παραχωρείται συνέντευξη Τύπου του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιου για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, κ. Νίκου Χαρδαλιά, του Υφυπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη και του καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα, στο Υπουργείο Υγείας» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και συμπλήρωσε: «Όταν ο κ. Τσιόδρας απουσιάζει, όπως αυτή την εβδομάδα, θα τον αντικαθιστά ο κ. Γκίκας Μαγιορκίνης, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας, της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Λοιμοξιολόγων του ΕΟΔΥ».

Υπενθυμίζεται ότι το Μάιο, μετά την άρση της καραντίνας και την ανακοίνωση ότι σταματούν οι ενημερώσεις μετά από 72 ημέρες, ο κ. Χαρδαλιάς είχε πει «αν επιστρέψουμε, δεν θα είναι για καλό!»

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΕΛΛΑΔΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 10 οι αστυνομικοί με κορωναϊό-“Βροχή” τα πρόστιμα

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: