Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Χολέμπας: Δεν γυρίζω για τα λεφτά, αλλά για ένα ωραίο φινάλε

File Photo: Πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Superleague από τον Ολυμπιακό. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να ντυθεί εκ νέου στα ερυθρόλευκα ο Χοσέ Χολέμπας. Μετά από έξι χρόνια, ο 36χρονος αμυντικός επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

Ο νέος τεχνικός της Γουότφορντ, Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος ανακοινώθηκε αργά χθες το βράδυ από τον αγγλικό σύλλογο, γνώριζε πως ο Χολέμπας έχει υψηλότερες βλέψεις. Ο Χολέμπας φόρεσε επί πέντε σεζόν τη φανέλα της Γουότφορντ, η οποία όμως υποβιβάστηκε φέτος στη Championship. Έτσι, ο έμπειρος αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος και, χωρίς να χάσει χρόνο, είπε αμέσως το «ναι» στην πρόταση του Ολυμπιακού. Δεν αποκλείεται δε να ανακοινωθεί από την ομάδα του Πειραιά πριν από τον Ραφίνια, αφού ο Χολέμπας αναμένεται μέχρι αύριο (Δευτέρα, 17/8) στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Δεν γυρίζω για τα λεφτά

Ο Χοσέ Χολέμπας ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και να επισημοποιηθεί η επιστροφή του στο λιμάνι μετά από έξι χρόνια απουσίας. Τα πέντε τελευταία εξ αυτών, ο 36χρονος αριστερός μπακ αγωνιζόταν στη Γουότφορντ με απολαβές 2,5 εκατ. ευρώ. Ο αγγλικός σύλλογος αποχαιρέτησε την Premier League φέτος, καθώς υποβιβάστηκε και ο Χολέμπας δεν ήθελε να βάλει… τελεία στην καριέρα του αγωνιζόμενος στη δεύτερη κατηγορία. Μιλώντας στο περιβάλλον του, ο γεννημένος στη Γερμανία Έλληνας ποδοσφαιριστής εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο Χολέμπας είπε στους δικούς του ανθρώπους: «Θέλω ένα ωραίο και ξεκάθαρο φινάλε στην καριέρα μου, το οποίο δυστυχώς δεν είχα στη Γουότφορντ. Θα πεθάνω στο γήπεδο για να παίζω στο ίδιο επίπεδο. Εάν όμως στην ίδια θέση υπάρχουν ποδοσφαιριστές σε καλύτερη κατάσταση, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να καθίσω στην άκρη».

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Επέστρεψε ο Βρακάς στον ΠΑΟΚ: Συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι το 2023

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: