Εντυπωσιακός Τσιτσιπάς στο Western & Southern Open: Πέρασε με νίκη στον τρίτο γύρο [video]

Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον Έλληνα πρωταθλητή μετά τις 29 Φεβρουαρίου, όταν και είχε ηττηθεί στον τελικό του Ντουμπάι από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Photo via Youtube




Εντυπωσιακό ντεμπούτο στο Western & Southern Open στη Νέα Υόρκη, πραγματοποίησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, νικώντας μέσα σε μόλις 69 λεπτά τον Νοτιοαφρικανό Κέβιν Άντερσον, πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη της καριέρας

του στο τουρνουά και εξασφαλίζοντας θέση στον 3ο γύρο.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον νικητή που θα προκύψει από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ίσνερ και τον Μίλμαν.

Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον Έλληνα πρωταθλητή μετά τις 29 Φεβρουαρίου, όταν και είχε ηττηθεί στον τελικό του Ντουμπάι από τον Νόβακ Τζόκοβιτς

Αν περάσει και τον 3ο γύρο, ο Τσιτσιπάς στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Μπερετίνι, Ρουουσουβουόρι, Σβάρτζμαν και Οπέλκα.

«Ήταν υπέροχο, είχα μαχητικό πνεύμα»

«Ήταν υπέροχο. Έπαιξα πολύ επιθετικά και διατήρησα την ένταση μου. Είχα μαχητικό πνεύμα».

Λόγια του Στέφανου Τσιτσιπά στο ESPN, μετά την νίκη του (6-1, 6-3) μέσα σε μόλις 69 λεπτά τον Νοτιοαφρικανό Κέβιν Άντερσον στο ντεμπούτο του στο Western & Southern Open και εξασφαλίζοντας θέση στον 3ο γύρο.

«Νομίζω ότι το γεγονός ότι κράτησα το σερβίς μου πολύ επιθετικό και παρέμεινα επιθετικός, βοήθησαν πολύ και είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να διατηρήσω το παιχνίδι μου καθ ‘όλη τη διάρκεια του αγώνα, με την ίδια ένταση», πρόσθεσε ο Έλληνας πρωταθλητής. «Ήταν εξαιρετικό, ήταν υπέροχο.»

Ο Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε μόνο όταν έφτασε το 2-2 στο δεύτερο σετ, όταν είχε 0/40 στο σερβίς του. Όμως ο Έλληνας πρωταθλητής ανέκαμψε.

«Ήταν ένα κρίσιμο γκέιμ, κατάφερα να επιστρέψω εκεί και να διατηρήσω την προσοχή μου, ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια από μένα. Επέστρεψε το μαχητικό μου πνεύμα και τα σερβίς μου ήταν απίστευτα», πρόσθεσε ο Τσιτσιπάς.

Στον 3ο γύρο του τουρνουά θα αντιμετωπίσει τον νικητή που θα προκύψει από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ίσνερ και τον Μίλμαν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από Αθλητισμός

Εξάστερη η Μπάγερν: Στην κορυφή της Ευρώπης μετά το 1-0 επί της Παρι Σεν Ζερμέν

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: