Ηράκλειο: Τέσσερις οι τραυματίες από την έκρηξη στο μηχανοστάσιο του Blue Orizon

File Photo: Aσθενοφόρα του ΕΚΑΒ μαζί με τον γιατρό έσπευσαν στο σηεμίο και παρέλαβαν τους εγκαυματίες προκειμένου να τους μεταφέρουν στο ΠΑΓΝΗ. @amna_news




Έκρηξη σημειώθηκε στο πλοίο Blue Orizon, το οποίο είχε ολοκληρώσει νωρίς το πρωί το δρομολόγιο Πειραιάς -Ηράκλειο και βρισκόταν δεμένο στο λιμάνι.

Σύμφωνα με τον λιμενάρχη Ηρακλείου, η έκρηξη σημειώθηκε στο μηχανοστάσιο λίγο πριν τις 10 το πρωί με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 4 μέλη του πληρώματος. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο λιμενάρχης Ευθύμης Δουβης, ήδη οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ η κατάσταση του ενός από τους τραυματίες δείχνει να είναι σοβαρότερη.

«Κλιμάκια του Λιμεναρχείου Ηρακλείου, έχουν ήδη ξεκινήσει την έρευνα, προκειμένου να δούμε πώς ακριβώς σημειώθηκε η έκρηξη και τα αιτία της. Το σίγουρο είναι ότι αφορά τον χώρο του μηχανοστασίου και μέχρι αυτή την ώρα η εκτίμηση είναι ότι έσκασε μια αντλία. Επίσης κλιμάκιο βαθμοφόρων συνοδεύει τους τραυματίες στο ΠΑΓΝΗ» δήλωσε ο κ. Δουβής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ της ανταποκρίτριας Ουρανίας Μωραΐτη
Ηράκλειο, Ελλάδα

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ένας 30χρονος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι ο πιο σοβαρά τραυματισμένος, από τους τέσσερις συνολικά από την έκρηξη στο πλοίο που ήταν δεμένο στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Όπως μεταδίδει το ekriti.gr στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μαζί με τον γιατρό και παρέλαβαν τους εγκαυματίες προκειμένου να τους μεταφέρουν στο ΠΑΓΝΗ όπου οι γιατροί είναι έτοιμοι να τους υποδεχθούν.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο σε πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Αμέσως σήμανε συναγερμός σε ΕΚΑΒ και Λιμεναρχείο Ηρακλείου από την έκρηξη μικρής ισχύος που σημειώθηκε σε καζάνι πλοίου που βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν τέσσερις τραυματίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Με πληροφορίες από enikos.gr και άλλες πηγές

Σύσκεψη με λοιμωξιολόγους και Χαρδαλιά σήμερα για τον κορωνοϊό στο Μέγαρο Μαξίμου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: