Δώδεκα θάνατοι σε ένα 24ωρο στη Βικτόρια της Αυστραλίας

File Photo: Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας της Νέας Νότιας Ουαλίας (ΝΝΟ) ντυμένοι με ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (PPE) συλλέγουν δείγματα στυλεού σε μια μονάδα δοκιμών COVID-19 μέσω οδήγησης στο Crossroads Hotel στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. EPA, JAMES GOURLEY AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT




Η Βικτόρια, η πολιτεία με τον δεύτερο μεγαλύτερο πληθυσμό στην Αυστραλία, κατέγραψε τις προηγούμενες 24 ώρες ακόμη 12 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 και 216 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Την προηγουμένη, ο απολογισμός ήταν 17 νεκροί και 222 περιπτώσεις μόλυνσης, ο χαμηλότερος που καταγράφηκε τον τελευταίο μήνα.

Η εξάπλωση του κορονοϊού στη Βικτόρια, πολιτεία που μετατράπηκε σε επίκεντρο της τρέχουσας φάσης της πανδημίας στην Αυστραλία, επιβραδύνεται τις τελευταίες ημέρες, αφού πριν από δύο εβδομάδες οι αρχές ανέστειλαν τη λειτουργία πολλών τομέων οικονομικής δραστηριότητας κι επέβαλαν αυστηρότερους περιορισμούς στην κίνηση των πολιτών, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης της νυχτερινής κυκλοφορίας.

Η Αυστραλία ως αυτό το στάδιο καταγράφει συνολικά 450 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 επί συνόλου περίπου 24.000 κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

 

Με πληροφορία από Reuters via ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σίδνεϊ, Αυστραλία

6,9 Ρίχτερ έπληξαν τη Σουμάτρα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: