Διορθωτικές αλλαγές, όχι ανασχηματισμός δήλωσε ο Πέτσας: Συνεχίζει τις επαφές ο πρωθυπουργός, αναμένονται ανακοινώσεις

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
Την ώρα που οι πληροφορίες θέλουν τον ανασχηματισμό να είναι θέμα ωρών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας επανέλαβε τη φράση του πρωθυπουργού ότι «δεν γίνεται ανασχηματισμός, αλλά διορθωτικές αλλαγές».

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, στόχος αυτού του «μη ανασχηματισμού» είναι η ενίσχυση του κυβερνητικού έργου σε τομείς που επιβάλουν καλύτερο συντονισμό και ταχύτητα. Ένας από αυτούς, για παράδειγμα, είναι η διαχείριση των χρημάτων που πήρε η χώρα μας από το Ταμείο Ανάκαμψης. Επίσης, θα καλυφθούν κενές θέσεις σε επίπεδο υφυπουργών και γενικών γραμματέων, όπου αυτό χρειάζεται.

Ερωτώμενος αν θα αλλάξουν κομβικοί υπουργοί, ο κ. Πέτσας απάντησε: «Είπαμε δεν θα γίνει ανασχηματισμός».

Νωρίτερα, σύμφωνα με το Open Tv, γινόταν γνωστό πως στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία των «διορθωτικών αλλαγών» του κυβερνητικού σχήματος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Mάλιστα, όπως μεταδόθηκε, τα τελευταία λεπτά άρχισε η τελική φάση επαφών από το πρωθυπουργικό γραφείο για τους υπουργούς και τους υφυπουργούς που μετακινούνται ή που αναλαμβάνουν καθήκοντα.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Πηγή: ethnos.gr, open tv

 

Δεν μπορούμε να αφήσουμε την Ελλάδα μόνη της είπε ο πρωθυπουργός της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal