Διμερής συνεργασία και Ανατολική Μεσόγειος στο τραπέζι της επίσκεψης Δένδια στο Ισραήλ

Στιγμιότυπο από τις συνομιλίες των υπουργών Εξωτερικών Δένδια και Ασκενάζι σήμερα στο Ισραήλ. Photo via @NikosDendias
Την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας με το Ισραήλ επισημαίνει με ανάρτησή του στο twitter ο Νίκος Δένδιας.

O Υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε ήδη με τον ομόλογό του Γκάμπι Ασκενάζι (Gabi Ashkenazi) σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και στη συνέχεια θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ,Μπενιαμίν Νετανιάχου (Benjamin Netanyahu).

Όπως αναφέρει ο κ. Δένδιας κατά τις διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών Ελλάδας – Ισραήλ, με τον ομόλογό του συζητήθηκε η ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας Ελλάδας και Ισραήλ αλλά και οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο

HJ

ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ

Με τον Ισραηλινό ομόλογό του Γκάμπι Ασκενάζι (Gabi Ashkenazi) συναντάται αυτή την ώρα στο Ισραήλ, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Υποδοχή ΥΠΕΞ Ν.Δένδια από ομόλογο Ισραήλ G.Ashkenazi -ισχυροί δεσμοί και μία διαρκώς ενισχυόμενη στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ» αναφέρει σε ανάρτηση στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών.

«Καλωσόρισες στο Ισραήλ, καλέ μου φίλε, υπουργέ Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Δένδια. Είναι πάντοτε μεγάλη τιμή να σε φιλοξενώ στην Ιερουσαλήμ» έγραψε στο Twitter ο Γκάμπι Ασκενάζι.

Στη συνέχεια ο υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό της χώρας, Μπενιαμίν Νετανιάχου (Benjamin Netanyahu).
Οι συζητήσεις εστιάζονται στις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και την κλιμακούμενη τουρκική παραβατικότητα, καθώς και στη συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ σε διμερές επίπεδο, και στο πλαίσιο του σχήματος 3+1.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΕ-ΜΠΕ / Δημήτρης Μάνωλης
Αθήνα, Ελλάδα

Ευχαρίστησε τον Μακρόν ο Μητσοτάκης για την ενίσχυση της γαλλικής στρατιωτικής παρουσίας στη Μεσόγειο

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: