Χωρίς λεωφορεία σήμερα το πρωί η Θεσσαλονίκη: Στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ

File Photo: Στάση εργασίας σήμερα των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γιάννης Κολεσίδης




Χωρίς λεωφορεία ξεκίνησε η εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη λόγω της προειδοποιητικής στάσης εργασίας στην οποία προχωρούν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.

Σύμφωνα με το thestival.gr oι εργαζόμενοι προχωρούν σε κινητοποίηση καθώς όπως αναφέρουν δεν εφαρμόζονται άρθρα της συλλογικής σύμβασης εργασίας. Η στάση εργασίας θα γίνει από την έναρξη της βάρδιας, έως τις 09:00 π.μ.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης είχε τονίσει πως “το Διοικητικό Συμβούλιο πήρε απόφαση να προχωρήσουμε σε προειδοποιητική στάση εργασίας την Δευτέρα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί. Τα θέματα για τα οποία προχωρούμε σε κινητοποίηση είναι ότι εδώ και 12 μήνες δεν εφαρμόζονται άρθρα της συλλογικής σύμβασης εργασίας, η υπογραφή της συλλογικής σύμβασης εργασίας και βέβαια το μεγάλο πρόβλημα της Θεσσαλονίκης, η αστική συγκοινωνία. Δεν υπάρχουν ανταλλακτικά, δεν υπάρχουν λεφτά έτσι ώστε να μπορέσουμε να κινήσουμε αυτό που ονομάζουμε αστική συγκοινωνία. Είναι αδιανόητο σήμερα να κυκλοφορούν 170 λεωφορεία. Πρέπει άμεσα να έρθουν ανταλλακτικά, για να επισκευάσουμε τα λεωφορεία”.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Με πληροφορίες απο το thestival.gr και άλλες πηγές
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Πρωινό ξύπνημα με 4 Ρίχτερ στο Αιγίνιο, 30 χιλιόμετρα δυτικά της Θεσσαλονίκης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: