Από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ ο Ινσούα: Υπαναχώρησε από τις απαιτήσεις του, παίρνει το νούμερο του Σιμάο

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Εμάνουελ Ινσούα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα ο Εμάνουελ Ινσούα, συνοδευόμενος από τον αδερφό και εκπρόσωπό του, προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός αμυντικός υπαναχώρησε από τις απαιτήσεις του και είπε «ναι» στην πρόταση της Ένωσης για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με αποδοχές που πλησιάζουν το 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο πρώην αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΑΕΚ για τον αριθμό που επιθυμεί να φορέσει στη νέα σεζόν, ώστε να ετοιμαστεί και η φανέλα που χρησιμοποιείται στις ανακοινώσεις των μεταγραφών.

Αυτός θα είναι το «22», το οποίο στην περσινή σεζόν ανήκε στον Νταβίντ Σιμάο. Όπως είναι γνωστό, ο Πορτογάλος δεν υπολογίζεται από τον Μάσιμο Καρέρα και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

* Αρνητικά ήταν όλα τα αποτελέσματα στο τελευταίο τεστ ανίχνευσης κορονοϊου που υποβλήθηκαν παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Από σήμερα, 33 ποδοσφαιριστές, ο Καρέρα και το επιτελείο του έχουν αποσυρθεί σε ξενοδοχείο της Βραυρώνας, όπου θα παραμείνουν με βάση τον αρχικό σχεδιασμό έως τις 28/8.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Οι ευρωπαϊκές μάχες στη Λισαβόνα συνεχίζονται: Σήμερα, Λειψία-Ατλέτικο Μαδρίτης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: