“Ανταρσία” επιβατών σε καταμαράν στη Σύρο: Χαλασμένος κλιματισμός, προσωπικό χωρίς γάντια

File photo Πλοίο της εταιρείας SeaJets via amna_news [AΠΕ – ΜΠΕ]




Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί στο ταχύπλοο καταμαράν «WorldChampion» της SeaJets στο λιμάνι της Σύρου, όταν υπήρξαν καταγγελίες επιβατών σε στελέχη του λιμενικού ότι δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός του πλοίου με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική και ότι οι εργαζόμενοι στο πλοίο ήταν χωρίς γάντια.

Στο πλοίο που επιβαίνουν 772 επιβάτες έφθασε κλιμάκιο του λιμενικού από το λιμεναρχείο της Σύρου προκειμένου να γίνει έλεγχος.

Σύμφωνα με το λιμενικό ο πλοίαρχος του «Wordchampion» ανέφερε ότι ο κλιματισμός του πλοίου δεν μπορούσε να δουλέψει σε πλήρη ισχύ. Σημειώνεται ότι το κλιμάκιο του λιμενικού δεν μπορούσε να διεξάγει επιθεώρηση στο καταμαράν καθώς το πλοίο έφερε ξένη σημαία.

Έτσι το «Wordchampion», που φέρει σημαία Κύπρου, αναχώρησε τελικά για τη Μύκονο και από τις 10 το πρωί παραμένει στο λιμάνι του νησιού, προκειμένου να μπορέσει να επιθεωρηθεί προκειμένου να υπάρξει απόφαση αν μπορεί να συνεχίσει το δρομολόγιό του.

Το«WorldChampion» της SeaJets πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Πειραιά, Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο Σαντορίνη.

Μέχρι στιγμής η πλοιοκτήτρια εταιρεία δεν έχει αναφέρει αν οι επιβάτες του πλοίου θα μεταφερθούν στους προορισμούς τους με άλλο πλοίο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΕΛΛΑΔΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Σοβαρές και επικίνδυνες παραβάσεις σε τρεις εταιρείες Rent a Car στη Μύκονο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: