Αλόννησος: Πρόταση γάμου σε βάθος τριών μέτρων, στο Υποβρύχιο Μουσείο [video]

Στιγμιότυπο από την πρόταση γάμου στο βυθό της Αλοννήσου. Photo via Youtube




Οι μοναδικές εκπλήξεις κάτω από το νερό συνεχίζονται για την Αλόννησο, στον εξωτικό προορισμό των Σποράδων που από τις 3 Αυγούστου λειτουργεί το πρώτο Υποβρύχιο Μουσείο της Ελλάδας!

Με τη συγκατάθεση του Δημάρχου Αλοννήσου κ. Πέτρου Βαφίνη, τελέστηκε υποβρύχια πρόταση γάμου στο νησί με το μεγαλύτερο Φυσικό Θαλάσσιο Πάρκο της Ευρώπης. Η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του νησιού και Γεωπόνος κυρία Μαρία Αγάλλου πρότεινε και εν συνεχεία οργάνωσε σε συνεννόηση με καταδυτικό κέντρο, την πρωτότυπη ιδέα που έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον Βαγγέλη και την Αφροδίτη.

  • Το αποτέλεσμα ήταν μαγικό με την «…καταδυόμενη Αφροδίτη» να λέει ή καλύτερα να γνέφει το περιβόητο «Ναι» στον καλό της και να φοράει το δαχτυλίδι σε βάθος τριών μέτρων κάτω από το νερό! Τη μοναδική στιγμή αποθανάτισε η Πρόεδρος της Επιτροπής ώστε να μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του ευφάνταστου ζευγαριού!

Το επόμενο βήμα είναι ο υποβρύχιος γάμος που θα σκεφτεί σοβαρά το καλότυχο ζευγάρι να τελέσει στην Αλόννησο, τον προορισμό των μοναδικών υποθαλάσσιων εκπλήξεων!

Με πληροφορίες από cretalive.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΕΛΛΑΔΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Η ελληνική αποστολή έφτασε στη Βηρυτό, αλλά δεν επιχείρησε λόγω… κορωναϊού

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: