Αυτοί είναι οι 33 του Καρέρα που μετέχουν στην προετοιμασία. Ποιοι θα προστεθούν

File Photo: Ο προπονητής της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Με την προσθήκη του 17χρονου Μάριο Μιτάι που υπέγραψε σήμερα (12/8) επαγγελματικό συμβόλαιο, έγιναν 33 οι παίκτες της ΑΕΚ που θα αποσυρθούν από αύριο το πρωί και μέχρι τον τελικό Kυπέλλου (30/8) σε ξενοδοχείο της Βραυρώνας.

Μέχρι τότε θεωρείται βέβαιο ότι θα προστεθούν και κάποιοι νεοαποκτηθέντες (ειδικά η περίπτωση του Ινσούα φαίνεται να είναι πολύ προχωρημένη) που θα πλαισιώσουν τους «νεοσύλλεκτους» Ενομπακάρε, Καράκλαγιτς και Ιατρούδη. Δεν συμπεριλαμβάνεται, όμως, ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος μετέβη στην Πολωνία με πρόβλημα στον Αχίλλειο τένοντα και ίσως χρειαστεί καθαρισμό.

Στο ξενοδοχείο θα αποσυρθούν όλοι όσοι ανήκουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα για λόγους ασφαλείας και θα μετακινούνται μαζί καθημερινά από και προς το ξενοδοχείο με δυο πούλμαν και εξοπλισμένο βαν. Αύριο οι παίκτες θα γυμναστούν μόνο το απόγευμα, ενώ από την Παρασκευή (14/8) αρχίζουν οι διπλές προπονήσεις.

Αναλυτικά οι 33 που θα βρίσκονται από αύριο (13/8) στο ξενοδοχείο:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Γκίνης

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Γιαννούτσος, Μιτάι

ΜΕΣΟΙ: Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Σιμάο, Μπάμπης, Γιούσης

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Βέρντε, Αλμπάνης, Λιβάια, Ενομπακάρε, Ντέλετιτς, Καρακλάιτς, Ιατρούδης, Ολιβέιρα, Μαχαίρας, Χριστόπουλος

Πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο υποβλήθηκαν στο τρίτο σερί τεστ ανίχνευσης κορονοϊού. Το πρωί ολοκληρώθηκαν στα Σπάτα και οι εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών.

Ειδικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Ντέλετιτς, Ιατρούδης, Γαλανόπουλος για να φτάσουν σε επίπεδο φυσικής κατάστασης τους υπόλοιπους, κάτι που αναμένεται να γίνει αρκετά σύντομα.

Τέλος, για την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί φιλικό με την Κ19 ώστε να «σπάσει» η μονοτονία του εγκλεισμού και των συνεχόμενων προπονήσεων.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Από τις ακαδημίες της ΑΕΚ σε επαγγελματικό συμβόλαιο ο 17χρονος Μάριο Μιτάι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: