39χρονη υπο κράτηση για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, στη Λεμεσό

To δικαστήριο στη Λεμεσό. Φωτογραφία, πηγή, ΚΥΠΕ




Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 39χρονης, η οποία φέρεται να ανέβασε σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αρχεία βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας, η ύποπτη συνελήφθη χθες από μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας που λήφθηκε από την EUROPOL, για υπόθεση που αφορά στα αδικήματα απόκτησης ή κατοχής παιδικής πορνογραφίας, απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία, διανομής παιδικής πορνογραφίας και παροχής πληροφοριών για παιδική πορνογραφία.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η 39χρονη ανέβασε μέσω των λογαριασμών που διατηρεί σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, δύο αρχεία βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Η 39χρονη συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, ενώ βάσει σχετικού εντάλματος διενεργήθηκε έρευνα στο χώρο διαμονής της, στην Λεμεσό, κατά την οποία εντοπίστηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ τρίτο κινητό τηλέφωνο εντοπίστηκε στην κατοχή της. Τα τρία κινητά τηλέφωνα κατακρατήθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας, για να τύχουν δικανικής εξέτασης.

Η 39χρονη παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο διέταξε την κράτησή της για τέσσερεις ημέρες, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Με πληροφορίες ΚΥΠΕ, Σταύρος Κονιώτης
Λευκωσία, Κύπρος

Μόλις δύο νέα κρούσματα κορωναϊού στην Κύπρο το τελευταίο 24ωρο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: