Το Ταμείο, σημαντική ευκαιρία για την Ελλάδα, λέει η Γεννηματά: Χρειάζεται σχέδιο και όραμα

FILE PHOTO: Η πρώημ πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά. photo amna_news




Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά κατά τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας της στην Κρήτη πραγματοποίησε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ενώ αυτή την ώρα μετέχει σε σύσκεψη με φορείς της Περιφέρειας Κρήτης.

Μετά το τέλους της συνάντησης με τον Περιφερειάρχη Κρήτης δήλωσε:

Επιτέλους η Ευρώπη, παρά τα παζάρια και τους συμβιβασμούς όσων επιμένουν στη λιτότητα, έκανε ένα βήμα μπροστά. Για την Ελλάδα είναι μια σημαντική ευκαιρία που πρέπει να αξιοποιηθεί με σχέδιο και όραμα. Με ουσιαστικό διάλογο των πολιτικών δυνάμεων και των κοινωνικών εταίρων. Στο Κίνημα Αλλαγής δουλεύουμε συστηματικά σε ανοιχτή γραμμή με τους παραγωγικούς φορείς και θα καταθέσουμε το πλαίσιο των δικών μας προτάσεων στη ΔΕΘ.

Η Ευρώπη για μια ακόμα φορά παρέπεμψε στις ελληνικές καλένδες την ανάληψη πρωτοβουλιών που οφείλει για την αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας. Διατηρεί έτσι την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια για την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει ευθύνη για αυτό όπως και για την επιμονή του να αρνείται τον διάλογο με τους αρχηγούς των πολιτικών δυνάμεων για τη διαμόρφωση εθνικής γραμμής και μήνυμα αποφασιστικότητας προς κάθε κατεύθυνση.

Όσο αφορά το νοσηρό κλίμα που δημιουργείται από τις αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ και έχουν εξοργίσει τους Έλληνες , το λόγο έχει η Δικαιοσύνη, να ρίξει άπλετο φως και να καταλογίσει ευθύνες

Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο το Κίνημα Αλλαγής είναι μοναδική προοδευτική αντιπολίτευση στη χώρα. Ανάχωμα στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ, ασπίδα για τη Δημοκρατία, στήριγμα για την κοινωνία.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Ο αγροτικός κόσμος είναι για τη ΝΔ, ο φτωχός συγγενής, λέει η Γεννηματά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: