Το αποχαιρετιστήριο “καρέ” στην Πάφο για τον πολυβραβευμένο φωτογράφο Ανδρέα Εύζωνα

File Photo: Με τις διεθνείς διακρίσεις του και τις παγκόσμιες βραβεύσεις του, ο αείμνηστος Ανδρέας Εύζωνας δεν τίμησε μόνο την Πάφο αλλά και την Κύπρο ευρύτερα. ΚΥΠΕ




Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται αύριο Παρασκευή ο διακεκριμένος και πολυβραβευμένος φωτογράφος Ανδρέας Εύζωνας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κηδεία του φωτογράφου Ανδρέα Εύζωνα που απεβίωσε την Δευτέρα 27/07/2020, σε ηλικία 60 ετών θα τελεστεί την Παρασκευή στις 4:00 στον ιερό ναό Παναγίας της Παντάνασσας στην Πάφο.

Ο φωτογράφος Ανδρέας Εύζωνας που χάρισε στην Κύπρο μεγάλες επιτυχίες σε διεθνείς διαγωνισμούς αλλά και στο επάγγελμα του φωτογράφου μεγάλη αναγνώριση, έφυγε κτυπημένος από τον καρκίνο.

Με τις διεθνείς διακρίσεις του και τις παγκόσμιες βραβεύσεις του, ο αείμνηστος Ανδρέας Εύζωνας δεν τίμησε μόνο την Πάφο αλλά και την Κύπρο ευρύτερα. Ως καθηγητής στην Τεχνική Σχολή Πάφου και ως ιδρυτής της δικής του Σχολής Φωτογραφίας, υπήρξε δάσκαλος και ακούραστος εργάτης της Φωτογραφικής Τέχνης, μεταλαμπαδεύοντας σε νέους δημιουργούς την τέχνη, τις γνώσεις και το ταλέντο του.

Ταυτόχρονα, υπήρξε ενεργός και δραστήριος πολίτης, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του Δήμου και αποθανατίζοντας με το φωτογραφικό του φακό σημαντικές στιγμές της πολιτιστικής και κοινωνικής ζωής της πόλης μας, όπως το ορόσημο του Πάφος 2017 και πολλές άλλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες

Η οικογένεια του εκλιπόντος ανακοίνωσε ότι δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια λόγω των μέτρων που λαμβάνονται στα πλαίσια της πανδημίας.

Επιθυμία του εκλιπόντος, όσοι θα ήθελαν να φορέσουν λευκά ρούχα στην νεκρώσιμο ακολουθία. Έκκληση είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένεια.

Σημειώνεται πως την βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο και πρόωρο θάνατο του συμπολίτη μας διακεκριμένου και πολυβραβευμένου φωτογράφου Ανδρέα Εύζωνα εξέφρασε και ο Δήμος Πάφου.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΚΥΠΡΟ

ΚΥΠΕ – Κική Περικλέους
Πάφος, Κύπρος

Αυξάνονται τα κρούσματα κορωναϊού στην Κύπρο: Έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: