Θεοδωρικάκος: Έργα 53 εκατ. ευρώ στην Ήπειρο εντάσσονται στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

File Photo: Ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Θεοδωρικάκος. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας
Την ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» 32 έργων, προϋπολογισμού περίπου 53 εκατ. ευρώ, στην Ήπειρο, τα οποία στερούνταν επαρκούς χρηματοδότησης από το προηγούμενο πρόγραμμα, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος στους δήμους της περιφέρειας Ηπείρου.

Πριν από την παρουσίαση του προγράμματος, ο κ. Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε τον δήμαρχο Ζίτσας, Μιχάλη Πλιάκο και συζήτησε μαζί του τα προβλήματα και τις αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου.

«Στόχος της κυβέρνησης», είπε ο υπουργός Εσωτερικών, «είναι να μη μείνει καμία γωνία ελληνικής γης που να μην ωφεληθεί από την υλοποίηση του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”».

Αναφερόμενος στα μέτρα ασφαλείας για την πανδημία, ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός και κάλεσε τους εργαζόμενους σε κλειστούς χώρους να φοράνε μάσκες και να τηρούν με ευλαβική συνέπεια και πειθαρχία τα μέτρα. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση υπενθύμισε ότι σύντομα θα αλλάξει ο εκλογικός νόμος για την Αυτοδιοίκηση και τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν θα άφηνε ποτέ τους Δήμους να καταρρεύσουν από την εφαρμογή της απλής αναλογικής, διότι έτσι θα κατέρρεαν οι τοπικές κοινωνίες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο GOOGLE NEWS

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Μόνη διαφορά με την Τουρκία η υφαλοκρηπίδα-Δεν υπάρχουν «γκρίζες ζώνες» στο Αιγαίο

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal