Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη: Το αντίο στην τελευταία εκπομπή, 30 χρόνια μετά [videos]

File photo: Via Instagram@elenimenegaki




Αυλαία σήμερα για την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή «Ελένη» του Alpha. Σχεδόν 30 χρόνια στην τηλεόραση ολοκληρώθηκαν σήμερα με την παρουσιάστρια να μιλά πάρα πολύ συγκινημένη για την όλη την πορεία της στον Alpha, το ξεκίνημά της στην τηλεόραση και τον κύκλο που ολοκληρώνεται σήμερα.

Στην τελευταία της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη είπε ότι αυτή η φάση της ζωής της και της καριέρας της ολοκληρώθηκε και πώς αν ξεκινήσει κάτι άλλο θα είναι τελείως διαφορετικό, όπως και η ίδια.

View this post on Instagram

Στιγμές…. #eleni

A post shared by @ elenimenegaki on

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και όλους όσοι βρέθηκαν στο δρόμο της και στο πλευρό της, γιατί όπως είπε «Ιστορία γράφουν οι άνθρωποι, γράφουν οι παρέες»:

Παράλληλα, στο στούντιο είχε στο πλευρό της όλους τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι την στηρίζουν σε αυτή την απόφασή της.

  • Ανάμεσα σε αυτούς, εκτός από τα τέσσερα παιδιά της ήταν και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος. Μάλιστα, λίγο πριν πάει σε διαφημίσεις η παρουσιάστρια πήγε και του έδωσε ένα παθιασμένο φιλί on air. Η Ελένη Μενεγάκη γύρισε με τα ίδια της τα χέρια την κάμερα, για να δείξει στο κοινό την οικογένεια που δημιούργησε πίσω από τις κάμερες όλα αυτά τα χρόνια.
View this post on Instagram

• 1/7/2020 • #eleni #end

A post shared by @ elenimenegaki on

Η Ελένη Μενεγάκη με δάκρυα στα μάτια είπε μεταξύ άλλων: «Το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα, με τον τρόπο που ήθελα. Η ψυχή μου είναι ζωντανή και αληθινή και αν κάτι θέλω να θυμάστε είναι ότι ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια. Όλα. Την κάθε μέρα μέσα σε αυτή τη διαδρομή την ευχαριστήθηκα μέσα από την ψυχή μου. Οι άνθρωποι που γνώρισα με γέμισαν εμπειρίες, με μάθανε πολλά. Και ακόμα μαθαίνω. Ιστορία γράφουν οι άνθρωποι, γράφουν οι παρέες. Οι παρέες μου ήταν μοναδικές ξεχωριστές. Δεν θα είχα τόση συγκίνηση αν έκλεινε απλά ένας κύκλος στον Alpha…

Σήμερα κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου. Αυτά τα σχεδόν 30 χρόνια διαδρομής μέσα στην τηλεόραση. Και να ξανανοίξει μετά θα είναι κάτι άλλο, γιατί θα έχω αλλάξει εγώ. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Αλίμονο ποτέ. Μην κάνω την έξυπνη, ποτέ! Ξεπέρασαν και τα δικά μου όνειρα και τα δικά μου σχέδια. Ήμουν εκεί για να σας παρασύρω στο θετικό κομμάτι της ζωής, στην ελπίδα, στα ωραία πράγματα όχι στα δύσκολα. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου. Έχω πάρει την πιο πολύ λάμψη και αγάπη κι όμως δεν θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους αν δεν είχα τα αυτιά μου ανοικτά να τους ακούσω, αν δεν είχα διαφωνήσει μαζί τους…».

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε επίλογο με μια ατάκα του καλού φίλου της του Λάκη:

«Ελενίτσα μου, όταν η ζωή πάψει να σε εκπλήσσει είναι θάνατος. Καλή συνέχεια παιδιά. Εις το επανιδείν… Όποτε και αν… Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η διαδρομή και όχι το φινάλε. Καλό καλοκαίρι. Καλή ζωή με υγεία… Η ζωή συνεχίζεται και είναι γεμάτη εκπλήξεις» είπε η Ελένη Μενεγάκη και ολοκλήρωσε την εκπομπή.

Πηγή: Ethnos.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για MEDIA

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Πρώτο σε τηλεθέαση τη Δευτέρα το δελτίο ειδήσεων του Alpha: Στη δεύτερη θέση του Ant1

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: